Un bărbat salvează un ou minuscul abandonat. Ce se întâmplă după, într-un video viral emoţionant

  • Ce se întâmplă când eşti suficient de smart şi empatic? Poţi schimba un destin.
  • Un bărbat decide să ia acasă un ou abandonat de păsările dintr-o colivie aflată într-un pet shop.
  • Deşi şansele păreau infime întrucât „părinţii” l-au aruncat, omul a dat o şansă oului cât o gămălie.
35961 afișări
Imaginea articolului Un bărbat salvează un ou minuscul abandonat. Ce se întâmplă după, într-un video viral emoţionant

FOTO Instagram/goodnewsdog

Bărbatul ia oul abandonat din colivie, îl bagă într-o cutie de chibrituri şi pleacă acasă. În perioada următoare îl îngrijeşte, ţinându-l la căldură într-un incubator improvizat. cuptor. Nu durează mult şi oul creşte. E vremea să intre la cuptor, unde, imediat, crapă. Puiul e pregătit pentru viaţă.
 
Eforturile bărbatului au dat rezultate. Din ou a ieşit un pui. Deşi golaş şi vulnerabil, a primit îngrijire constantă: a fost hrănit, încălzit şi mângâiat de către „părintele adoptiv”. Deşi părea că nu are şanse, fiind abandonat, datorită iubirii, micuţul a crescut sănătos.
 
Hrănit cu linguriţa, dezmierdat şi protejat, oul abandonat „a devenit” un peruş alb frumos şi jucăuş, ce iubeşte să stea la pieptul bărbatului. Atât salvatorul, cât şi cel salvat şi-au găsit o familie datorită gestului altruist al primului.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici