Un câine ar putea fi cheia pentru a atrage un potenţial partener de viaţă. Rasa cu cele mai mari şanse de a influenţa pozitiv întâlnirile

  • Un câine ar putea fi cheia pentru a găsi jumătatea în mediul online, chiar dacă nu este propriul animal de companie.
  • O nouă cercetare a dezvăluit că includerea unei fotografii cu animalul de companie pe profilul de dating online poate creşte şansele de a întâlni un potenţial partener de viaţă, iar şansele cresc dacă este vorba de un Golden Retriever.
5024 afișări
Imaginea articolului Un câine ar putea fi cheia pentru a atrage un potenţial partener de viaţă. Rasa cu cele mai mari şanse de a influenţa pozitiv întâlnirile

Un câine ar putea fi cheia pentru a atrage un potenţial partener de viaţă. Rasa cu cele mai mari şanse de a influenţa pozitiv întâlnirile

Potrivit unei noi cercetări efectuate de piaţa de îngrijire a animalelor de companie Rover, britanicii au mai multe şanse să se întâlnească cu cineva al cărui profil de dating online include o poză cu un câine, potrivit Mirror.

Aşadar, cei care sunt în căutarea unei relaţii romantice, o poză cu prietenul blănos preferat i-ar putea ajuta, şi dacă este un Golden Retriever, chiar mai bine.
 
Rover a intervievat recent peste 1.000 de proprietari de animale de companie care au folosit aplicaţii de dating şi a constatat că peste trei sferturi (76%) dintre aceştia ar fi mai predispuşi să se potrivească cu cineva care prezintă un câine în fotografii.
 
Mai mult de jumătate dintre părinţii singuri de animale de companie (51%) au mărturisit că au inclus un câine în profilul lor de dating pentru a-şi creşte şansele de a atrage un potenţial partener.
 
Şi peste un sfert (24%) nu au avut nicio ruşine în a recunoaşte că au prezentat un câine care nu era al lor, pentru a stârni o conversaţie cu un interes amoros.

Cercetarea a restrâns rasele de câini pentru a afla care este căţeluşul Cupidon blănos din viaţa reală. Golden Retriever s-a clasat pe primul loc şi a fost încoronat ca fiind rasa cu cele mai mari şanse de a influenţa pozitiv întâlnirile. Labradorii, cockapoos, cocker spaniel şi border collie s-au clasat, de asemenea, în primele cinci locuri.

Adem Fehmi, specialist în comportament canin la Rover, a comentat: „Nu este nicio surpriză faptul că a avea o poză cu un câine în profilul de dating poate creşte şansele de a întâlni un partener şi de a forma o conexiune. A-ţi arăta dragostea pentru un animal de companie este o calitate atractivă, deoarece poate indica atribute de personalitate, cum ar fi bunătatea”.
 
Un câine chiar l-a ajutat pe Adem să-şi găsească soţia online. „Mi-am întâlnit soţia pe o aplicaţie de dating unde mi-am demonstrat dragostea pentru câini pe profilul meu, iar ea era o mare iubitoare de animale, deci, dintr-o perspectivă directă, aceste imagini ajută la formarea unei legături", a spus el.
 
Adem a adăugat că este important să îi tratăm pe companionii noştri canini ca pe nişte membri ai familiei, "nu doar ca pe o recuzită drăguţă pentru a atrage atenţia, sau ca pe o întâlnire".
 
Dintre părinţii de animale de companie intervievaţi, mai mult de o treime (36%) au mers însoţiţi de câinele lor la prima întâlnire, iar unul din 10 a afirmat că a fost un succes atât de mare, încât se întâlnesc şi acum cu acea persoană.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici