Un câine maidanez din Dej a fost adoptat de către Ambasadorul Belgiei în Luxemburg

O căţeluşă din Dej găsită pe străzi, în vârstă de 6 luni, a fost adoptată chiar de Ambasadorul Belgiei în Luxemburg, relatează Dejeanul.

1663 afișări
Imaginea articolului Un câine maidanez din Dej a fost adoptat de către Ambasadorul Belgiei în Luxemburg

sursa Foto: Dejeanul

Destinul căţeluşei Karen a început să se schimbe atunci când la vârsta de 3 luni a fost găsită pe când se ascundea speriată sub o maşină chiar de proprietara autoturismului.

Maşina trebuia mutată, însă micul animal nu voia să iasă din ascunzătoare, astfel că femeia a cerut ajutorul Asociaţiei Pro Anima care se ocupă de animalele fără stăpân, relatează Dejeanul.

Membrii Asociaţiei au reuşit să o scoată pe căţeluşă de sub maşină şi au luat-o în îngrijire. La scurt timp după aceea, Asociaţia a pus-o spre adopţie pe micuţa căţeluşă, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare.

 

Au existat multe persoane care s-au aratăta dornice să-i ofere animalului un cămin. Cea mai surprinzătoare cerere de adopţie a venit însă din partea Ambasadorului Belgiei în Luxemburg.

Se pare că o asociaţie din Belgia care colaborează cu „Anima Pro Terra” a preluat postarea şi astfel, căţeluşa a fost adoptată chiar de Ambasadorul „Ţării ciocolatei” în Luxemburg.

A fost semnat un contract de adopţie în urma căruia căţeluşa a primit numele de „Caline” şi a fost transportată spre noua ei casă de către Ambasadorul României în Luxemburg. 

„Este un exemplu faptul că au ales să adopte un câine salvat de pe străzi şi nu şi-au cumpărat unul”, a declarat, pentru Dejeanul, Georgeta Stanciu, reprezentanta Asociaţiei Anima Pro Terra.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici