Un câine salvator din Marea Britanie se retrage. A donat sânge timp de şase ani

  • Woodie este un ogar din Marea Britanie
  • Câinele are o grupă de sânge rară
  • Stăpâna sa l-a înscris într-un program de donaţie sangvină pentru a ajuta câinii aflaţi în situaţii care le pot periclita viaţa
1361 afișări
Imaginea articolului Un câine salvator din Marea Britanie se retrage. A donat sânge timp de şase ani

Sursa foto: profimedia

Un ogar din Marea Britanie şi-a donat sângele timp de şase ani şi a ajutat la salvarea a 88 de câini. Woodie are o grupă rară pe care doar 30% din câinii din rasa ogar o au.

Organizaţia de caritate „Pet Blood Bank UK” a declarat că fiecare donaţie de 450 ml poate ajuta până la patru câini. De la vârsta de trei ani, Woodie a donat până în prezent de 22 de ori, un adevărat record.

„Pet Blood Bank UK” a declarat că sângele ogarului este în special căutat, deoarece este mai probabil să fie negativ, ceea ce înseamnă că poate fi administrat oricărui câine în orice situaţie de urgenţă.

Câinele erou nu va mai putea dona deoarece sângele este prelevat doar de la exemplarele cu vârsta cuprinsă între unu şi opt ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici