Un fan al Madonnei, arestat după ce a scris mesaje graffiti în faţa reşedinţei cântăreţei

Un admirator al Madonnei a fost arestat după ce a scris câteva mesaje cu graffiti pe trotuarul din faţa unui imobil din New York în care artista deţine un apartament, el cerându-i astfel cântăreţei americane să accepte o întâlnire cu el, informează bbc.co.uk.

162 afișări
Imaginea articolului Un fan al Madonnei, arestat după ce a scris mesaje graffiti în faţa reşedinţei cântăreţei

Un fan al Madonnei, arestat după ce a scris mesaje graffiti în faţa reşedinţei cântăreţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pensionarul Robert Linhart, în vârstă de 59 de ani, a fost arestat în cursul zilei de marţi, după acest incident.

El se confruntă cu trei capete de acuzare: vandalizare cu graffiti, opunere de rezistenţă în momentul arestării şi posesie de arme albe. Poliţiştii au recuperat din automobilul acestuia un spărgător de gheaţă lung de 19 centimetri.

Un judecător din Manhattan a stabilit cauţiunea la suma de 20.000 de dolari.

Într-unul dintre mesajele scrise pe trotuar, înflăcăratul fan al Madonnei a scris: "M, universul ne-a adus împreună pentru prima oară în 1992 şi apoi, din nou, în acest an, în Praga. Întâlneşte-te cu mine, te rog".

La rândul său, avocatul admiratorului artistei a declarat pentru New York Daily News că, în opinia lui, nu este o crimă să o adori pe Madonna, iar dacă ar fi aşa, atunci tribunalele ar fi mult mai aglomerate.

Robert Linhart, care a lucrat în cadrul departamentului de pompieri al municipalităţii newyorkeze, s-a pensionat în anul 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici