Un fotomodel a căzut de patru ori în timpul unei prezentări de modă - VIDEO

Naomi Campbell a organizat o prezentare de modă în scopuri caritabile la Festivalul de Film de la Cannes, însă evenimentul nu a decurs conform planului, deoarece unul dintre fotomodelele de pe podium a căzut de mai multe ori.

1608 afișări
Imaginea articolului Un fotomodel a căzut de patru ori în timpul unei prezentări de modă - VIDEO

Un fotomodel a căzut de patru ori în timpul unei prezentări de modă

Prezentarea de modă, la care au participat numeroase vedete, a fost organizată pentru a stânge fonduri pentru victimele cutremurului şi tsunamiului din Japonia, scrie dailymail.co.uk.

Lindsey Wixson, unul dintre fotomodelele care a defilat pe podium alături de Naomi Campbell, s-a împiedicat în rochia voluminoasă pe care o purta şi a căzut. Modelul s-a ridicat imediat şi le-a făcut semn spectatorilor că totul este în regulă, însă a mai căzut de trei ori.

Lindsey Wixson, în vârstă de 17 ani, a apărut în acest sezon în campanii pentru Mulberry, Alexander McQueen şi Jill Stuart.

La prezentarea de modă organizată de Naomi Campbell au mai defilat Jane Fonda şi Grace Hightower, soţia lui Robert de Niro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici