Un iepure aşa cum nu ai mai văzut. Cum mănâncă uriaşul alb o banană - VIDEO

Deşi morcovii sunt alimentul preferat al iepurilor, unul dintre ei demonstrează că îi place foarte mult să mănânce banane.

7090 afișări
Imaginea articolului Un iepure aşa cum nu ai mai văzut. Cum mănâncă uriaşul alb o banană - VIDEO

Un iepure aşa cum nu ai mai văzut. Cum mănâncă uriaşul alb o banană

Un videoclip postat pe Youtube arată cum un iepure alb uriaş stă în braţele stăpânei sale şi savurează o banană. Animalul stă aşezat pe genunchii femeii şi ţine lăbuţele pe banană, scoţând chiar sunete de plăcere în timp ce mănâncă, scrie dailymail.co.uk.

Iepurele, din rasa neozeelandez alb, mănâncă cu poftă din fruct, iar după ce se satură sare din braţele stăpânei sale pe podea.

Dana Krempels, medic veterinar la Universitatea din Miami, spune că iepurilor le plac bananele, însă acestea ar trebui să fie alimente ocazionale, în cantităţi mici.

Iepurii din rasa neozeelandez alb au o greutate minimă de 3,5 kilograme, iar cea maximă poate fi de 5 kilograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici