Un indian vrea să îşi dea părinţii în judecată pentru că nu i-au cerut acordul ca el să se nască

Un indian în vârstă de 27 de ani, din Mumbai, vrea să îşi dea părinţii în judecată pentru că nu i-au cerut acordul să îl aducă pe lume, potrivit mirror.co.uk.

1937 afișări
Imaginea articolului Un indian vrea să îşi dea părinţii în judecată pentru că nu i-au cerut acordul ca el să se nască

Un indian vrea să îşi dea părinţii în judecată pentru că nu i-au cerut acordul să se nască

Raphael Samuel vrea să deschidă o acţiune în instanţă, în ciuda faptului că are "o relaţie extraordinară" cu părinţii săi.

Tânărul este adeptul unui concept potrivit căruia copiii nu trebuie să fie supuşi suferinţei vieţii.

Potrivit acestuia, oamenii nu au dreptul să aducă pe lume un copil dacă acesta nu şi-a dat acordul în acest sens, potrivit Times Now News.

"Vreau să le spun copiilor indieni că nu le datorează nimic părinţilor", a declarat Samuel.

"Îmi iubesc părinţii, avem o relaţie grozavă, dar m-au avut pentru bucuria şi plăcerea lor", a explicat acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici