Un nou INCIDENT pe scara rulantă, într-un centru comercial din China - VIDEO

Un băieţel de 4 ani din China a fost salvat ca prin minune, după ce mâna i-a rămas blocată într-o scară rulantă dintr-un mall, acesta fiind ultimul dintr-o serie de accidente produse pe scările rulante din China.

5116 afișări
Imaginea articolului Un nou INCIDENT pe scara rulantă, într-un centru comercial din China - VIDEO

La un pas de TRAGEDIE. Un băieţel de 4 ani a fost salvat în mod MIRACULOS după ce a rămas blocat în scara rulantă - VIDEO

Un angajat al magazinului a auzit strigătele de ajutor ale tatălui copilului şi a reuşit să apese la timp butonul de oprire urgentă a scării rulante, relatează The Mirror.

Pentru ca cel mic să fie eliberat, părintele a fost ajutat de zece oameni care lucrau în magazin. Băieţelul a fost dus de urgenţă la spitalul din Shenzhen, iar medicii spun că micuţul a fost norocos că a scăpat doar cu o fractură.

Conducerea magazinului s-a oferit să plătească toate cheltuielile de spitalizare, dar susţine că nu este nimic în neregulă cu modul în care funcţionează scara rulantă.

 

Acesta nu este primul incident de acest fel în China. O serie de accidente au avut loc pe scări rulante din mai multe complexe comerciale din China. Astfel, o femeie a murit în această vară într-un mall din oraşul Jingzhou, după ce a căzut printr-un panou desfăcut din partea de sus a scării rulante, iar la începutul lunii octombrie un copil şi-a pierdut viaţa după ce a fost zdrobit de balustrada scării rulante de la metroul Hongqihegou din sud-vestul Chinei.

După accidentele soldate cu mai mulţi morţi şi răniţi, oficialii chinezi au cerut verificarea modului de funcţionarea a tuturor scărilor rulante din mall-uri şi din zonele publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici