Un nou nume confirmat la B'estfest 2011: Roger Sanchez

Roger Sanchez, câştigător al unui premiu Grammy şi unul dintre cei mai populari DJ ai ultimilor ani, este cel mai nou nume confirmat în line-up-ul B'estfest, în prima zi a festivalului, pe 1 iulie, informează organizatorii, Emagic.

32 afișări
Imaginea articolului Un nou nume confirmat la B'estfest 2011: Roger Sanchez

Un nou nume confirmat la B'estfest 2011: Roger Sanchez

La aproape 20 de ani de la debut, Roger Sanchez se poate lăuda cu o carieră impresionantă, ce include nu mai puţin de 23 de albume şi compilaţii, 18 single-uri, 28 de remixuri, un premiu Grammy, un label propriu şi un show radio cu peste 12 milioane de ascultători pe ediţie.

Născut în Queens, New York City, fiu al unor imigranţi dominicani, Sanchez şi-a început cariera în spatele platanelor în timp ce studia arhitectura la şcoala de Artă şi Design din Manhattan. La vremea aceea nu îşi imagina că ar putea să-şi câştige existenţa din această pasiune, însă în 1987 a renunţat la tot în favoarea muzicii. "Pentru o perioadă de timp am încercat să le împac pe amândouă, dar ce pot spune? Muzica a fost cea care m-a atins mai adânc", a declarat Roger intr-un interviu.

La sfârşitul anilor '90 s-a mutat în Ibiza, "paradisul cluburilor", devenind unul dintre cei mai cunoscuţi DJ de pe insulă, iar în 2001 a lansat primul său single, "Another Chance". Au urmat numeroase alte piese precum "You Can't Change Me", "Nothing 2 Prove", "Turn On The Music" sau "Lost" dar şi nenumărate remixuri, în 2003 fiind premiat cu un Grammy pentru remixul piesei "Hella Good" a trupei No Doubt.

Lista artiştilor ale căror piese au trecut prin mâna lui Roger Sanchez este însă mult mai impresionantă, printre ei numărându-se Michael Jackson, Jamiroquai, Daft Punk, Lenny Kravitz, Garbage, Alicia Keys, Anastacia, Kylie, Madonna, Depeche Mode, Brandon Flowers sau Robbie Williams.

Vara aceasta Roger Sanchez va mixa la Bucureşti, alăturându-se celor de la Skunk Anansie, Mika, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain şi Hadouken! în programul B'estfest 2011.

Transformându-se într-un "summer camp" veritabil, B'estfest 2011 se va desfăşura în perioada 1-3 iulie şi promite o experienţă complet nouă, într-o locaţie diferită, la iarbă verde - islazul comunei Tunari, pe malul lacului Pasărea (zona Pipera-Tunari, în nordul Bucurestiului).

Biletele pentru această ediţie sunt în prezent disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, The Ark, sau pe www.myticket.ro, la preţurile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile şi 15 lei voucherul pentru acces în camping, urmând ca în zilele de eveniment, acestea să fie disponibile doar la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament şi 15 lei pentru voucherul de camping.

Copiii cu vârste sub 12 ani, însoţiţi de un adult, vor avea acces gratuit iar elevii şi studenţii care vor să vină cu gaşca la festival vor putea beneficia de o reducere de 50% din preţul biletului, dacă se strâng în grupuri de câte 10 persoane (62,50 lei pentru un bilet de o zi/ persoană sau 132,50 lei pentru abonamentul de festival/ persoană, la care se va adăuga un voucher în valoare de 15 lei pentru zona de camping, la cerere).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici