Un pui de crocodil fugit de la circ, prins în Marea de Azov

Un pui de crocodil de Nil care a fugit, în luna mai, de la un circ ucrainian, a fost prins, miercuri, într-un golf din Marea de Azov, a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

5 afișări
Imaginea articolului Un pui de crocodil fugit de la circ, prins în Marea de Azov

Un pui de crocodil fugit de la circ, prins în Marea de Azov

Un muncitor de la o oţelărie locală a remarcat prezenţa reptilei Godzik – diminutivul de la Godzilla – în trestiile de pe mal şi a alertat pompierii, care au reuşit să prindă animalul cu ajutorul unor plase, a relatat responsabilul regional al Ministerului, Andri Bondarenko.

Crocodilul nu suferea de frig, în ciuda temeperaturilor de afară, deoarece oţelăria deversa apă caldă în golf. Datorită vieţii în sălbaticie, Godzik a crescut cu aproape 20 de centimetri. Proprietarul său îl va lua din nou la circ în câteva zile.

Crocodilul, care aparţine trupei de circ din Doneţk, a reuşit să evadeze din cuşcă în data de 31 mai, atunci când era expus pe o plajă din Marea de Azov, fugind în apă.

Reptila s-a ascuns într-un vas eşuat, unde a stat la soare toată vara, sub privirile celor care au încercat de mai multe ori să îl captureze, fără însă a crea panică printre turişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici