Un râu de ciocolată pe o autostradă din Germania

O autostradă din Germania a fost "inundată" de un râu de ciocolată, după ce 13 tone de ciocolată, care se aflau într-un camion ce a luat foc, s-au topit şi s-au revărsat pe şosea, joi noapte, relatează Spiegel Online.

3 afișări
Imaginea articolului Un râu de ciocolată pe o autostradă din Germania

Un râu de ciocolată pe o autostradă din Germania

Un camion încărcat cu 13 tone de batoane de ciocolată a avut un mic accident pe o autostradă din Germania. Se pare că vehiculul a luat foc brusc, în timp ce mergea în apropiere de oraşul Ludwigsfelde, situat la sud de Berlin.

Şoferul a reuşit să decupleze partea principală a camionului de remorcă, însă căldura provocată de incendiu a pătruns în locul în care se afla încărcătura dulce. În scurt timp, "un râu de ciocolată a inundat autostrada". Autorităţile au muncit aproape întreaga noapte pentru a stinge focul şi pentru a curăţa şoseaua.

Pagubele materiale sunt estimate la 100.000 de euro, însă daunele psihologice ale consumatorilor din capitala germană se vor face simţite după o astfel de lipsă de ciocolată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici