Un rus a fugit din ţară din cauza unei glume făcute despre Putin. Ce a spus despre liderul rus

Un comediant rus susţine că a fost nevoit să fugă din ţară după ce a glumit pe seama lui Vladimir Putin într-unul din specatcolele sale, a relatat Euro News.

13883 afișări
Imaginea articolului Un rus a fugit din ţară din cauza unei glume făcute despre Putin. Ce a spus despre liderul rus

Sursa: Youtube

Aleksandr Dolgopolov, în vârstă de 25 de ani, a povestit pe reţelele de socializare un incident despre care el crede că are legătură cu câteva glume „riscante” dintr-unul din spectacolele sale. Bărbatul a fugit din ţară, temându-se să nu fie în pericol, potrivit Euro News.
 
Înainte de a părăsi Rusia, managerul lui Dolgopolov a anulat spectacolul pe care acesta urma să-l susţină într-un bar din Moscova, după ce un necunoscut îmbrăcat civil părea „suspect de interesat” de ora la care va ajunge comediantul acolo. 
 
Între timp, fugarul a postat pe Instagram o cerere oficială adresată Ministerului Afacerilor Interne din Moscova, în care solicită informaţii despre numărul umoristic din 2019 în care a făcut următoarea glumă. „Dacă Putin le-ar cere oamenilor să sară în lavă, aceştia i-ar răspunde: O, Doamne! De unde să găsim noi lavă? Ce ar trebui să facem, înţelept lider?”. De asemenea, Dolgopolov a spus în aceeaşi seară că „Populaţia Rusiei s-a împărţit în două tabere. Cei care îl susţin pe Putin şi cei care ştiu să scrie, să citească şi să gândească cu propriul cap.”
 
Dolgopolov observă evoluţie situaţiei de la distanţă, potrivit spuselor avocatului său.
 
Alte plângeri legate de glumele comediantului au avut legătură cu creştinismul, unii oameni simţindu-se insultaţi de remarcile tânărului, pe care îl acuză de blasfemie. În baza unei legi din 2013, Dolgopolov riscă amenzi usturătoare pentru lipsa de respect la adresa religiei.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ребята, я вас всех поздравляю, мы сделали это! Моя карьера вышла на новый уровень - два года назад на меня охотились деревенские гопники, теперь охоту открывает целое государство, вау! Вот такое замечательное уведомление пришло в петербургский стендап-клуб, из чего можно сделать вывод, что Россия все еще на пути к бездонной пропасти безумия. Хорошего вечера, буду держать в курсе, надеюсь не придётся прятаться в лесу

A post shared by Александр Долгополов (@sankldive) on

Jan 21, 2020 at 1:29pm PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici