Unde pleci de Paşti fără să te pască falimentul?

Cum majoritatea românilor nu intenţionează să se îndepărteze prea mult de ţară, pe site-ul www.infoturism.ro există 1.208 de oferte doar pentru litoralul bulgăresc, informează "Gândul".

19 afișări
Imaginea articolului Unde pleci de Paşti fără să te pască falimentul?

Unde pleci de Paşti fără să te pască falimentul? (Imagine: Gândul/Reuters)

Cei care se mulţumesc să treacă Dunărea pentru a ajunge la destinaţia de Paşti au de ales între Albena (28 euro/trei nopţi de cazare loc în camera dublă, în regim all inclusive, la hotel de 3* - oferta Boreal Tours); Nisipurile de Aur (72 euro/ pachetul de trei nopţi, într-un hotel de 5*, cu mic dejun inclus - o variantă Z Tour); Constantin şi Elena (56 euro, trei nopţi de cazare în regim all inclusive, la hotel de 5*, de la Paralela 45).

Citeşte mai multe despre oferta pentru Paşti a agenţiilor de turism pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici