Untold Festival 2016: Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany şi Ummet Ozcan – printre noii artişti anunţaţi

Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany şi Ummet Ozcan sunt o parte dintre noii artişti anunţati pentru Festivalul Untold, care se va desfăşura între 4 şi 7 august, la Cluj-Napoca. Organizatorii anunţă că mai sunt disponibile 10.000 de abonamente.

939 afișări
Imaginea articolului Untold Festival 2016: Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany şi Ummet Ozcan – printre noii artişti anunţaţi

Untold Festival 2016: Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany şi Ummet Ozcan – printre noii artişti anunţaţi (Imagine Ioana Stan / Mediafax Foto)

De asemenea, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz şi Yokoo urcă pe lista numelor importante care în această vară vor face din Untold, cea mai tare experienţă şi cea mai mare petrecere din Europa, promit organizatorii festivalului.

Naughty Boy s-a inspirat pentru numele de scenă dintr-un vechi film indian. Pe numele său real, Shahid Khan, este un recunoscut DJ britanic care la doar 31 de ani are importante colaborări cu artişti precum: Beyonce, Sam Smith, Tinie Tempah, Wiz Khalifa, Emelie Sande şi Leona Lewis. Melodiile "Runnin" şi "La la la la" vor răsuna în vară pe Ursus Untold Arena.

Labrinth este un artist britanic de 27 de ani care vine pentru prima dată în România.

Primul său single, "Pass Out" a primit premiul Brit Awards în 2011 pentru cea mai bună melodie britanică. Pe scenă va răsuna şi celebra melodie "Beneath Your Beautiful" la care a colaborat cu Emelie Sande, dar şi hitul "Earthquake" la care a lucrat cu celebrul rapper Tinie Tempah.

Ummet Ozcan este un renumit DJ turc susţinut şi de primii DJ ai lumii. Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas&Like Mike, Calvin Harris şi David Guetta, sunt doar câţiva dintre artiştii cu care a avut numeroase colaborări. Celebrul hit "Castle in the Snow" va putea fi auzit live în vară la festivalul Untold.

Trupa elveţiană, Kadebostany ajunge în august la Cluj-Napoca. Pregătesc un nou album "Soldiers of Love" care va ieşi pe piaţă anul viitor.

Singurul festival din Europa care aduce pe aceeaşi scena Top 5 DJ ai lumii, Untold, în parteneriat cu Napoca Music Event, Global Records şi HaHaHa Production, oferă şi în acest an clujenilor scena cu acces gratuit din Piaţa Unirii, unde vor concerta timp de patru zile cei mai îndrăgiţi artişti români ai momentului.

Inna, unul dintre artiştii români cu recunoaştere internaţională, cu peste 12 milioane de fani din întreaga lume pe pagina de Facebook, va cânta în această vară la Untold, pentru prima dată live la un festival din România alături de trupa ei.

Totodată, Smiley & Band, Feli & Band, CTC, Grasu XXL, Antonia, Carla's Dreams, Radio Killer, Cabron, Silviu Pasca & Band, Nicoleta Nucă, Vanotek & Yank, Raku, Cristu, Danaga şi Rodion sunt artişti români care au confirmat prezenţa la Untold.

Organizatorii au anunţat că mai sunt disponibile doar 10.000 de abonamente pentru festival.

Amintim că primele 10.000 de abonamente la această a doua ediţie a Festivalului Untold, au fost vândute online, în 34 de minute (la data de 23 octombrie 2015), la preţul promoţional de 222 de lei fiecare, potrivit unei declaraţii făcute de Ştefana Giurgiu, PR Manager al Festivalului Untold.

Organizatorii au anunţat că din aceste ultime abonamente, primele 2000 se mai pot cumpăra la preţul de 375 de lei plus taxe, urmând ca după epuizarea lor, preţul să urce la 450 de lei plus taxe.

În plus, aceste 2.000 de abonamente pot fi achiziţionate în două rate, daca sunt achiziţionate în perioada 30 iunie - 4 iulie, plătind avans 100 de lei şi achitând diferenţa de 275 până în data de 25 iulie. Această opţiune este valabilă exclusiv la achizitionarea abonamentelor de pe platforma intown.ro accesibilă şi din pagina festivalului, www.untold.com/tickets.

De asermenea, festivalierii au la dispoziţie mai multe opţiuni de cazare, atât în campingul Untold, cât şi în căminele studenţeşti din Cluj-Napoca. Mai multe informaţii despre opţiunile de cazare se găsesc pe http://untold.com/cazare. Pe lângă variantele oficiale puse la dispoziţie, organizatorii invită clujenii să arate că locuiesc în cel mai prietenos oraş din Europa şi să posteze opţiunile lor de găzduire în evenimentul de facebook Cazare at UNTOLD 2016 şi secţiunea Bedfinder disponibilă pe siteul www.untold.com.

Festivalul Untold 2016 va avea loc în perioada 4 - 7 august, iar pe scenă vor urca Top 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume, printre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, dar şi Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda.

Iar o altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici