Uriah Heep va concerta la Oradea

Britanicii de la Uriah Heep, una dintre trupele de legendă ale rock-ului clasic, vor concerta, duminică seara, pe scena amenajată în centrul municipiului Oradea, în ultima seară a festivalului “Toamna orădeană”, început pe data de 28 septembrie.

2 afișări
Imaginea articolului Uriah Heep va concerta la Oradea

Uriah Heep va concerta la Oradea

Mick Box (chitară, voce), Bernie Shaw (vocal principal), Trevor Bolder (bas, vocal), Phil Lanzon (claviaturi, vocal) şi Russell Gilbrook (tobe, voce), actualii componenţi ai formaţiei Uriah Heep, au aterizat pe aeroportul din Oradea duminică dimineaţa, în jurul orei 3,00 şi au fost cazaţi la Hotelul Dacia Continental.

După micul-dejun, la care au cerut doar mâncare fără grăsime, fără carne de porc şi au băut numai apă plată, cei cinci componenţi ai trupei s-au întâlnit pentru o jumătate de oră cu jurnaliştii. Principala temă a constituit-o muzica actuală, care, în opinia britanicilor, este “scandalos de superficială”.

“Când ne-am lansat noi, în anii ’70, industria muzicală şi producătorii acordau un mare interes sprijinirii artiştilor. Acum totul e superficial. Parcă toate melodiile sunt la fel. Nu mai este nimeni preocupat să înveţe să cânte sau să compună. Calculatorul face tot şi de aceea mai toate piesele seamănă între ele. Nu mai auzi o compoziţie deosebită care să individualizeze artistul”, a declarat, în conferinţa de presă Mick Box, singurul component rămas din trupa care, în urmă cu 37 de ani, s-a reunit sub numele de Uriah Heep.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici