Vacanţă în siguranţă, pe iaht, în schimbul sumei de 10.000 de euro pe săptămână. „Mă bucur de mare şi scap de aglomeraţie”

  • Ai la dispoziţie online peste 14.000 de ambarcaţiuni de închiriat din Grecia, Croaţia, Italia şi alte ţări
  • Preţurile variază între 1.500 euro şi 10.000 euro pe săptămână
  • În prezent, pe apele europene sunt peste 6 milioane de bărci
2870 afișări
Imaginea articolului Vacanţă în siguranţă, pe iaht, în schimbul sumei de 10.000 de euro pe săptămână. „Mă bucur de mare şi scap de aglomeraţie”

Sursa FOTO: Profimedia

Robert este antreprenor şi are 25 de ani. Spune că este pasionat de călătoriile pe mare cu barca. În curând, are de gând să închirieze o ambarcaţiune, pentru două expediţii în Marea Neagră. Pentru această aventură, Robert va scoate din buzunar circa 500 de euro pe zi. Dacă îţi place o astfel de distracţie, poţi închiria şi tu iahturi sau bărci, dar te va costa. Preţurile pornesc de la 1500 euro, până la 10.000 de euro pe săptămână.

„Este mai mult o experienţă pe lângă toate cele, adică ..mai mult decât să ajungi din punctul A, în punctul B, este pur şi simplu să te distrezi făcând asta. Eu le închiriez, în mod specific, pentru a fi aşa…puţin mai în legătură cu natura, să merg cu vântul, să mă bucur puţin de mare şi să scap puţin de toată aglomeraţia”, povesteşte Robert, antreprenor. 

„Ne-am gândit să facem asta pentru că am simţit că există un potenţial pentru astfel de călătorii. Din punct de vedere al sănătăţii şi al contextului în care ne aflăm este una dintre vacanţele ideale în această vară”, spune Claudia Tocilă, reprezentant Vola.ro.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici