Valentina Pelinel propune aerobic şi curăţenie, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Valentina Pelinel propune un program de aerobic şi curăţenie a casei în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", care va fi difuzată de la ora 10.00 la Pro TV, informează postul de televiziune.

276 afișări
Imaginea articolului Valentina Pelinel propune aerobic şi curăţenie, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Valentina Pelinel propune aerobic şi curăţenie, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Cine vrea să fie în formă trebuie să se apuce de curăţenie. Asta pentru că prin manevre simple se pot pierde o mulţime de calorii. Mai mult decât atât, dacă sunt corect executate anumite mişcări, un adevărat antrenament aerobic poate fi pus în practică acasă.

Dacă a venit vorba de curăţenia de primăvară, tot acum este şi momentul perfect pentru reinventarea hainelor. În străinătate, acest concept este cunoscut sub numele de re-fashion şi învaţă femeile să creeze ţinute noi din hainele care s-au purtat în sezoanele trecute.

Aylin Cadir, actriţa din "Iubire şi onoare", acceptă provocarea în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?" şi pune în practică acest concept. Tot atunci, colega ei de pe platourile de filmare Andreea Pătraşcu mărturiseşte ce preferinţe are în materie de machiaj. În general, multe femei apreciază cosmeticele rezistente, deoarece reprezintă o opţiune excelentă în zilele călduroase, mai ales în cazul persoanelor cu tenul gras. Telespectatorii vor afla care sunt dezavantajele acestora, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici