Valentine's Day: Cine este personajul de film cu care bărbaţii şi-ar dori cel mai mult să ia masa în această zi

Eroina interpretată de o celebră actriţă americană este personajul de film cu care bărbaţii şi-ar dori cel mai mult să ia masa de Sfântul Valentin, arată un sondaj realizat de un serviciu de streaming online.

278 afișări
Imaginea articolului Valentine's Day: Cine este personajul de film cu care bărbaţii şi-ar dori cel mai mult să ia masa în această zi

Valentine's Day: Cine este personajul de film cu care bărbaţii şi-ar dori cel mai mult să ia masa în această zi (Imagine: Shutterstock)

Lara Croft, interpretată de starul Angelina Jolie în franciza "Tomb Rider", a obţinut majoritatea voturilor exprimate în cadrul acestui sondaj realizat de serviciul de streaming online blinkbox, specializat în difuzarea de filme şi seriale TV, informează thesun.co.uk.

Personajul jucat de Renee Zellweger în filmele din seria "Bridget Jones" - o femeie lipsită de noroc în dragoste - ocupă, surprinzător, locul al doilea.

Black Widow, personajul interpretat de Scarlett Johansson în filmul "Răzbunătorii/ The Avengers", se află pe poziţia a treia.

Tina Carlyle, jucată de Cameron Diaz în filmul "Masca", ocupă locul al patrulea, iar balerina Lily interpretată de Mila Kunis în filmul "Black Swan" se află pe locul al cincilea.

Doamnele şi domnişoarele au fost şi ele chestionate pentru a identifica cele mai dorite personaje masculine din filme.

Căpitanul Jack Sparrow, jucat de Johnny Depp în franciza "Piraţii din Caraibe", a obţinut cele mai multe voturi şi ocupă primul loc în acest sondaj.

Rolul jucat de George Clooney în "Ocean's Eleven" a ocupat locul al doilea, iar personajul interpretat de Matt Damon în filmele din franciza "Jason Bourne" se află pe poziţia a treia. Vampirul Edward Cullen, jucat de Robert Pattinson în franciza "Twilight", s-a clasat al patrulea, iar Topul 5 este încheiat de personajul jucat de Ryan Gosling în filmul "Crazy, Stupid, Love".

În ceea ce priveşte scenele din filmele romantice pe care femeile îşi doresc cel mai mult ca partenerii lor de Sfântul Valentin să le pună în practică, primul loc a fost ocupat de scena în care Patrick Swayze o ridică în aer pe Jennifer Grey într-o secvenţă de dans din filmul "Dirty Dancing".

Bărbaţii au preferat o abordare mult mai directă şi au votat (25%) pentru scena în care actriţa Bo Derek face jogging singură pe plajă într-un costum bikini galben în filmul "10" din 1979.

www.UnVinpeZi.ro a pregătit 19 vinuri cu vino-ncoa, câte unul pentru fiecare zi a campaniei "Etichete în doi".
Campania se va desfăşura în perioada 6-24 Februarie şi este dedicată îndrăgostiţilor de vinuri bune. Vezi vinul zilei!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici