Vanessa Paradis, imaginea H&M la 40 de ani. Cum arată cântăreaţa la un an de la despărţirea de Johnny Depp - GALERIE FOTO

Cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis pare că a trecut cu brio peste despărţirea de Johnny Depp, ea fiind implicată din ce în ce mai multe proiecte profesionale. Fosta parteneră a statului american a acceptat să devină, la 40 de ani, imaginea firmei suedeze H&M.

3551 afișări
Imaginea articolului Vanessa Paradis, imaginea H&M la 40 de ani. Cum arată cântăreaţa la un an de la despărţirea de Johnny Depp - GALERIE FOTO

Vanessa Paradis, imaginea H&M la 40 de ani. Cum arată fosta parteneră a lui Johnny Depp la un an de la despărţire - FOTO

Actriţa a acceptat să fie imaginea colecţiei Conscious H&M, care a fost creată astfel încât să susţină protejarea mediului înconjurător.

"Sunt bucuroasă să iau parte la campania Conscious de la H&M. Şi eu mă străduiesc să fiu conştientă atunci când fac cumpărături. Tocmai de aceea garderoba mea este în mare parte vintage. Îmi place acest stil pentru că este prietenos faţă de mediu. Îmi place să folosesc şi să refolosesc hainele vechi", a declarat actriţa Vanessa Paradis într-un comunicat.

Vanessa Paradis s-a despărţit de fostul ei partener de viaţă Johnny Depp la începutul anului 2012, după o relaţie care a durat 14 ani.

Potrivit presei internaţionale, relaţiile dintre Johnny Depp şi Vanessa Paradis au rămas amiabile, iar Johnny a cumpărat cu 4,4 milioane de dolari o vilă în stil mediteranean cu cinci dormitoare, la Los Angeles, în exclusivistul cartier Mulholland Drive, pentru Vanessa şi cei doi copii ai lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici