Vanessa Redgrave şi Franco Nero, "căsătoriţi" neoficial, în cadrul unei ceremonii secrete

Vanessa Redgrave şi partenerul ei de viaţă Franco Nero s-au "căsătorit" în cadrul unei ceremonii secrete, fără caracter oficial, care a avut loc în 2006, informează contactmusic.com.

2071 afișări
Imaginea articolului Vanessa Redgrave şi Franco Nero, "căsătoriţi" neoficial, în cadrul unei ceremonii secrete

Vanessa Redgrave şi Franco Nero, "căsătoriţi" neoficial, în cadrul unei ceremonii secrete

Cei doi actori s-au îndrăgostit în timp ce jucau rolurile Lancelot şi Guinevere în musicalul "Camelot", pus în scenă în 1967. Vanessa Redgrave şi Franco Nero au împreună un fiu, Carlo, în vârstă de 40 de ani.

Actorii s-au despărţit la puţin timp după naşterea fiului lor, însă Vanessa Redgrave a declarat într-un interviu recent că nu a simţit niciodată că s-ar fi despărţit cu adevărat de Franco Nero. Cei doi au hotărât să îşi declare din nou dragostea unul pentru celălalt în 2006 în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar câţiva prieteni apropiaţi.

În vârstă de 78 de ani, Vanessa Redgrave a precizat că a refuzat să se căsătorească în mod legal cu iubitul ei, deoarece nu a dorit să se ocupe de "toate acele aspecte financiare", asociate unei astfel de uniuni.

Actriţa britanică, interpreta iubitei lui Franco Nero în filmul "Scrisori către Julieta", susţine că se consideră "teribil de norocoasă" că are parte de o relaţie durabilă şi fericită alături de partenerul ei de viaţă.

"A fost destul de clar pentru noi toţi că nu ne doream ca mariajul nostru să aibă un caracter legal şi nici să fie asociat cu toate acele chestiuni financiare. Am vrut să ne distanţăm de aceste aspecte, să ne distanţăm de chestiunile financiare şi să rămânem departe de caracterul oficial al unei căsnicii legale. Ne-am căsătorit în faţa familiilor şi prietenilor noştri, fiind animaţi de cele mai profunde sentimente de iubire şi de angajamentul reciproc. Cred că sunt teribil de norocoasă", a explicat actriţa britanică.

"Atonement"

Vanessa Redgrave a fost în România în 2006, când a primit premiul pentru întreaga activitate, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

În România, Franco Nero este cunoscut în special datorită rolului din "Salamandra", în care joacă alături de Anthony Quinn şi Christopher Lee.

Franco Nero a fost invitatul de onoare al Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) din 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici