Vedeta serialului "Dădaca", Fran Drescher, va vizita România

Vedeta serialului "Dădaca", Fran Drescher, va vizita România, Ungaria, Kosovo şi Polonia în această lună, actriţa fiind numită ambasador al imaginii Statelor Unite în lume, informează ABC News.

328 afișări
Imaginea articolului Vedeta serialului "Dădaca", Fran Drescher, va vizita România

Vedeta serialului "Dădaca", Fran Drescher, va vizita România

Potrivit sursei citate, Secretarul de Stat Condoleeza Rice o va numi, luni, pe Drescher, nominalizată la Emmy şi Globurile de Aur, ambasador al Statelor Unite în lume.

Drescher se va alătura, astfel, unor celebrităţi precum patinatoarea Michelle Kwan şi legendarul jucător de baseball Cal Ripken Jr.

Asemenea celebrităţilor cu aceeaşi funcţie, Drescher va călători în lume, pentru a promova imaginea Statelor Unite.

Potrivit Departamentului American de Stat, actriţa va vorbi despre teme care îi sunt apropiate, precum sănătatea femeilor şi prevenirea cancerului.

Drescher, care a supravieţuit cancerului, a fondat organizaţia non-profit Cancer Schmancer, care are ca scop prevenirea bolii şi luptă pentru detectarea maladiei în stare incipientă, când poate fi vindecată mai uşor.

Prima misiune a actriţei în străinătate va fi în Europa de Est.

Potrivit Departamentului de Stat, Drescher va călători în România, Ungaria, Kosovo şi Polonia, dar este probabil să promoveze imaginea Statelor Unite şi în Orientul Mijlociu.

Fran Drescher a devenit celebră datorită serialului "Dădaca/The Nanny" în care a jucat, între 1993 şi 1999, rolul lui Fran Fine, care este angajată să aibă grijă de copiii unui compozitor de musicaluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici