Vedetele de la B'estival vor circula în 40 de limuzine prin Bucureşti

Vedetele care vor concerta, între 29 iunie şi 1 iulie, la B'estival vor avea şampanie franţuzească în avion şi vor circula în 40 de limuzine prin Bucureşti, cel mai pretenţios fiind Marilyn Manson, care a solicitat o maşină cu dotări speciale.

2 afișări

Organizatorul festivalului, Emag!c Entertainment, a pregătit un protocol de cinci stele pentru artişti. În timpul zborului cu avionul, aceştia vor avea servicii business-class, incluzând specialităţi vegetariane şi şampanie franţuzească, şi vor fi întâmpinaţi la salonul VIP de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Majoritatea headlinerilor B'estival au cerut limuzine Mercedes-Benz. Ei vor avea la dispoziţie peste 40 de maşini, iar pentru Marilyn Manson a fost rezervată o limuzină S-Class cu dotări speciale.

De asemenea, pentru artişti vor fi amenajate în backstage un wireless Internet Cafe şi o zonă de relaxare cu hamace, balansoare şi fotolii de masaj.

B'estival se va desfăşura pe 29 iunie, 30 iunie şi 1 iulie în aer liber, în parcarea C a complexului Romexpo. Va cuprinde un total de peste 30 de artişti, printre care Faithless, Pink, Marilyn Manson, Alice Cooper, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan şi Hooverphonic.

Biletele pot fi achiziţionate din magazinele Diverta şi de pe site-ul www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici