Verdict SURPRINZĂTOR: Un bărbat trebuie să-i plătească despăgubiri de aproape 9 MILIOANE de dolari soţului amantei sale

„Este soţia mea! Este soţia mea!”, a exclamat disperat un bărbat care a încercat să intre într-un apartament din Carolina de Nord, Statele Unite.

8735 afișări
Imaginea articolului Verdict SURPRINZĂTOR: Un bărbat trebuie să-i plătească despăgubiri de aproape 9 MILIOANE de dolari soţului amantei sale

Verdict SURPRINZĂTOR: Un bărbat trebuie să-i plătească aproape 9 MILIOANE de dolari soţului amantei sale

Scena despre care vorbim este extrasă dintr-un videoclip difuzat în SUA, iar protagonistul este Keith King, un bărbat care va trebui să primească despăgubiri în valoare de aproape 9 milioane de dolari din partea amantului soţiei sale, transmite BBC.

Hotărârea judecătorului Orlando Hudson i-a surprins pe mulţi, dar se bazează pe vechea lege a alienării de afecţiune, prin care femeia este considerată „proprietatea soţului său” şi care a rămas în vigoare în Carolina de Nord şi alte cinci state din ţară.

King spune că doreşte să îşi recupereze viaţa petrecută alături de Danielle, fosta sa soţie, cu care are o fată în vârstă de 5 ani.

Keith King are 48 de ani şi deţine o firmă de biciclete BMX la care lucra şi fosta soţie. În august 2015, cuplul a participat la un eveniment în New York unde Danielle King l-a cunoscut pe Francisco Huizar. La scurt timp au început o relaţie amoroasă.

Vorbeau zilnic, se vedeau când puteau şi, potrivit documentelor de la tribunal, Huizar a venit să închirieze o cameră în apropierea casei cuplului în Durham, Carolina de Nord.

King a declarat că a ştiut despre infidelitatea soţiei sale încă de la început, când şi-a dat seama că aceasta primea numeroase apeluri de la acelaşi număr de telefon pe care el nu îl cunoştea.

Bărbatul a răspuns la unul dintre apelurile primite şi i-a spus lui Huizar că Danielle este căsătorită şi că ar trebui să nu o mai contacteze. Dar povestea de dragoste a continuat şi s-a prelungit încă un an şi jumătate , până în ianuarie 2017.

Femeia a refuzat să mai meargă acasă şi a cumpărat un apartament pe care l-a pus pe numele amantului. Aceasta l-a sunat într-o zi pe soţul său pentru a-i cere ajutor în legătură cu câteva probleme, iar atunci King a descoperit că Huizar locuieşte cu soţia sa.

În imaginile din videoclip King ţipă şi o întreabă pe soţia sa dacă îl va alege pe amantul său, în timp ce Huizar îl strânge de gât. Pe fundal se aude vocea femeii care plânge şi spune că nu voia ca lucrurile să se întâmple astfel.

Confruntarea a fost benefică pentru King. Avocaţii săi au reuşit să demonstreze că fosta soţie l-a chemat intenţionat pe bărbatul înşelat la ea acasă. Scopul era să îl provoace pe acesta şi să-l filmeze în aşa fel încât să îl poată acuza de maltratare.

Avocaţii amantului au susţinut că omul doar încerca să-şi "protejeze prietena speriată de soţul ei", dar, fiind căsătorit cu ea, King avea un avantaj din punct de vedere legal.

Pe 26 iulie, judecătorul de la Tribunalul Superior , Orlando Hudson, i-a oferit lui King două milioane de dolari drept compensaţie şi 6,8 milioane pentru daune şi prejudicii.

Articol scris de Denisa Crăciun

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici