Vezi aici clipul cu Natalie Portman pentru Dior, regizat de Sofia Coppola - VIDEO

Actriţa americană Natalie Portman este protagonista noului clip promoţional din campania de promovare a parfumului Miss Dior Chérie, regizat de Sofia Coppola, informează allocine.fr.

66 afișări
Imaginea articolului Vezi aici clipul cu Natalie Portman pentru Dior, regizat de Sofia Coppola - VIDEO

Vezi aici clipul cu Natalie Portman pentru Dior, regizat de Sofia Coppola - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Natalie Portman pare să fie prezentă peste tot în această perioadă: pe afişele a două filme ce rulează în aceste zile pe marile ecrane - "Lebăda neagră/ Black Swan" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached" -, la apropiata ceremonie de decernare a premiilor Oscar la Kodak Theatre din Los Angeles, dar şi în clipul promoţional pentru campania de promovare a parfumului Miss Dior Chérie.

Turnat la Paris, în regia Sofiei Coppola, clipul a fost lansat la o lună de la lansarea afişului promoţional al acestei campanii, în care actriţa americană a pozat topless.

Acompaniate de acordurile piesei "Je t'aime, moi non plus" de Serge Gainsbourg, imaginile acestui clip se încadrează în stilul obişnuit al regizoarei americane, caracterizat prin blândeţe, candoare şi senzualitate. Clipul Sofiei Coppola contrastează puternic cu spotul regizat de Roman Polanski pentru campania de promovare a parfumului "Greed" de Francesco Vezzoli, în care aceeaşi Natalie Portman se luptă cu Michelle Williams pentru un flacon cu parfum.

Natalie Portman, care are mari şanse să câştige la sfârşitul acestei săptămâni premiul Oscar pentru rolul din drama "Black Swan", a fost desemnată noua imagine a parfumului Miss Dior Cherie, pe 9 decembrie anul trecut.

Potrivit unor informaţii apărute la mijlocul lunii decembrie în presa internaţională, actriţa americană, celebră şi pentru faptul că este vegetariană, a acceptat să devină noua ambasadoare a brandului Dior, după ce renumita casă franceză i-ar fi oferit câteva perechi din modelele sale preferate de pantofi, realizate din materiale sintetice şi nu din piele naturală.

Actriţa în vârstă de 29 de ani a anunţat la sfârşitul lunii decembrie că este însărcinată şi că s-a logodit cu tatăl viitorului bebeluş, coregraful şi dansatorul francez Benjamin Millepied. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru producţia "Black Swan".

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din pelicula "Léon", a lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Filmul "Black Swan", un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, în care Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel, a deschis Festivalul de la Veneţia din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici