Viaţa mondenă în 2014: NUNŢILE şi DIVORŢURILE anului

Viaţa mondenă internaţională a fost marcată în 2014 de căsătoriile cuplurilor Brad Pitt-Angelina Jolie, Kanye West-Kim Kardashian şi George Clooney-Amal Alamuddin, anunţul unei noi sarcini pentru ducesa Kate, naşterea primului copil al cuplului Eva Mendez-Ryan Gosling, dar şi mai multe divorţuri.

1372 afișări
Imaginea articolului Viaţa mondenă în 2014: NUNŢILE şi DIVORŢURILE anului

Viaţa mondenă în 2014: NUNŢILE şi DIVORŢURILE anului (Imagine: Hepta)

CĂSĂTORII

În 2014, trei nunţi au ţinut prima pagină a presei mondene internaţionale, cuplurile Brad Pitt - Angelina Jolie, Kanye West - Kim Kardashian şi George Clooney - Amal Alamuddin mergând în faţa ofiţerului stării civile pentru a-şi oficializa relaţiile.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în luna august, în Franţa, după o relaţie de nouă ani, în cadrul unei ceremonii private la care au participat şi cei şase copii ai cuplului, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Artistul hip-hop Kanye West şi vedeta de televiziune Kim Kardashian, care s-au logodit în octombrie 2013, s-au căsătorit în luna mai, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea. Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Actorul George Clooney, considerat o bună perioadă cel mai dorit burlac de la Hollywood, s-a căsătorit, în luna septembrie, cu avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, într-o ceremonie ce a avut loc la Veneţia. Nunta a avut loc într-unul dintre numeroasele "palazzo" din laguna italiană, iar printre invitaţi s-au numărat vedete precum Matt Damon, Emily Blunt, Bill Murray, Bono şi Cindy Crawford.

Şi Scarlett Johansson s-a recăsătorit, cu jurnalistul francez Romain Dauriac, în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc în septembrie, imediat după ce actriţa americană a născut-o pe Rose Dorothy, primul copil al cuplului. Cei doi s-au cunoscut în 2012 , iar un an mai târziu s-au logodit.

Mary-Kate Olsen, celebră pentru rolul din serialul de comedie "Casă plină/ Full House", în care a jucat alături de sora sa geamănă, s-a căsătorit cu logodnicul său, bancherul Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy.

Actorul britanic Tom Hardy s-a căsătorit şi el în secret,cu iubita lui, actriţa Charlotte Riley, pe 4 iulie. Ceremonia nupţială a avut loc în faţa rudelor şi a prietenilor apropiaţi, într-un castel din secolul al XVIII-lea - Chateau de Roussan - aflat în regiunea Provence din sudul Franţei.

Actorul american Neil Patrik Harris, care va prezenta gala premiilor Oscar în februarie 2015, s-a căsătorit cu partenerul lui de viaţă din ultimii 10 ani, actorul şi maestrul bucătar David Burtka, într-o ceremonie privată care a avut loc în septembrie, în Italia. La ceremonie au fost prezenţi şi gemenii cuplului - Harper Grace şi Gideon Scott, în vârstă de trei ani şi jumătate, născuţi cu ajutorul unei mame-surogat.

Actriţa americană Fran Drescher, celebră pentru vocea sa nazală şi rolul din sitcomul "Dădaca/ The Nanny", s-a căsătorit în septembrie cu iubitul său, Shiva Ayyadurai, om de ştiinţă şi antreprenor, iar ceremonia a avut loc la casa cu vedere spre plajă a cuplului din Los Angeles. Shiva Ayyadurai este un inventator, antreprenor şi om de ştiinţă american de origine indiană, care, în 1979, a inventat un sistem de comunicare scrisă cu ajutorul computerului, pentru utilizarea in birouri, pe care l-a numit "e-mail" şi pentru care a înregistrat patentul de invenţie si drepturile aferente în 1982. Numele programului şi unele afirmaţii făcute ulterior de Ayyadurai au deschis o controversă legată de locul care ar trebui sau nu să i se acorde în istoria tehnologiei informaţiei.

Printre alte nume ale showbiz-ului internaţional care s-au căsătorit în 2014 se mai află Solange Knowles, sora celebrei cântăreţe Beyonce, actorul Jeff Goldblum, în vârstă de 62 de ani, care se află la a treia căsnicie, fosta membra trupei Spice Girls Gerry Halliwell, şi cântăreţul latino Mark Anthony, al cărui divorţ de Jennifer Lopez s-a încheiat în vară. De asemenea, Jenny McCarthy s-a căsătorit cu Donnie Wahlberg, fost membru al trupei New Kids on The Block, cântăreţul Adam Levine, solist al trupei Maroon 5, s-a însurat cu modelul Behati Prinsloo, iar cântăreaţa britanică Cheryl Cole, care a făcut parte din grupul pop Girls Aloud, s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Totodată, Eros Ramazotti, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit cu italianca Marica Pellegrinelli, în vârstă de 25 de ani, iar Kelly Rowland, fostă membră a grupului Destiny's Child, s-a căsătorit cu logodnicul ei, Tim Witherspoon.

În afara lui Neil Patrick Harris, alte trei vedete gay şi-au oficializat relaţiile în 2014.

Astfel, creatorul de modă Tom Ford s-a căsătorit în secret, în SUA, cu partenerul său de viaţă, jurnalistul Richard Buckley, după o relaţie de 27 de ani.

Cântăreţul britanic Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă, producătorul de film David Furnish, într-o ceremonie discretă. Elton John, în vârstă de 67 de ani, s-a aflat într-o uniune civilă cu David Furnish, în vârstă de 52 de ani, încă din 2005 şi au o relaţie care a început în urmă cu 21 de ani. Cei doi au împreună doi fii - Zachary, în vârstă de trei ani, şi Elijah, în vârstă de un an.

Iar actriţa Jodie Foster s-a căsătorit cu partenera sa de viaţă, fotografa Alexandra Hedison, în luna martie. Foster, în vârstă de 51 de ani, celebră pentru discreţia cu care îşi înconjoară viaţa privată, a vorbit prima dată public despre faptul că este lesbiană în discursul de acceptare a trofeului pentru întreaga carieră de la cea de-a 70-a ediţie a galei Globul de Aur, care a avut loc în 2013.

NAŞTERI - SARCINI

Deşi prinţul William al Marii Britanii declara în primăvara anului 2014 că, "deocamdată, un copil este de ajuns", câteva luni mai târziu, casa regală britanică anunţa în mod oficial că ducesa Catherine de Cambridge este din nou însărcinată. Acesta va fi al doilea copil al cuplului William - Kate, după naşterea lui George Alexander Louis, în iulie 2013.

Familia regală britanică nu este însă singura care s-a bucurat de venirea pe lume a unui copil. Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi soţia sa, Charlène, au anunţat pe 10 decembrie naşterea unor gemeni, principesa Gabriella şi prinţul moştenitor Jacques. Suveranul monegasc, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit, în iulie 2011, cu o fostă campioană la nataţie sud-africană, Charlene Wittstock, în vârstă de 36 de ani. Albert de Monaco mai are doi copii, o fată şi un băiat, născuţi în afara căsătoriei şi pe care i-a recunoscut oficial după urcarea pe tron.

Actriţa Zoe Saldana, vedetă a filmului "Avatar", şi soţul său, artistul italian Marco Perego, vor deveni părinţii unor gemeni. Actriţa în vârstă de 36 de ani s-a căsătorit cu Marco Perego în 2013, în cadrul unei ceremonii discrete, la Londra.

Cuplul Ryan Gosling - Eva Mendes a adus pe lume o fetiţă, în luna septembrie. Acesta este primul copil pentru ambele vedete, care formează un cuplu din 2012, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Destine la răscruce/ The Place Beyond The Pines". Gosling şi Mendes nu sunt căsătoriţi.

Cântăreaţa Kelly Rowland a născut un băiat, în luna noiembrie. Bebeluşul, Titan Jewel, este primul copil al artistei Kelly Rowland, în vârstă de 33 de ani, care s-a căsătorit în luna mai cu Tim Witherspoon.

Robbie Williams, care va susţine un concert la Bucureşti în 2015, a devenit tată pentru a doua oară în luna octombrie. Cântăreţul în vârstă de 40 de ani este căsătorit cu actriţa Ayda Field din 2010. Cei doi mai au o fetiţă, în vârstă de doi ani.

Actriţa Mila Kunis a devenit mamă pentru prima dată, după ce a născut în luna octombrie o fetiţă. Tatăl copilului este actorul Ashton Kutcher, cei doi fiind logodiţi din luna februarie 2014. Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie.

Jessica Biel şi Justin Timberlake vor deveni la rândul lor părinţi, sarcina fiind făcută publică în luna noiembrie. Actriţa Jessica Biel şi cântăreţul Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă.

Cântăreaţa Christina Aguilera a născut, în august, al doilea copil al său, o fetiţă al cărei tată este logodnicul său, Matt Rutler, un producător de film în vârstă de 29 de ani. Aguilera mai are un fiu, în vârstă de şase ani, Max, cu primul său soţ, Jordan Bratman.

Fostul soţ al Madonnei, regizorul britanic Guy Ritchie, care are o relaţie de patru ani cu top-modelul Jacqui Ainsley, a devenit tată biologic pentru a patra oară, după ce iubita lui a dat naştere unui copil. Guy Ritchie şi Jacqui Ainsley mai au un fiu, Rafael, născut în septembrie 2011, şi o fiică, născută în noiembrie 2012. Ritchie mai are un fiu biologic, Rocco, în vârstă de 13 ani, cu fosta lui soţie cântăreaţa Madonna, dar şi un fiu adoptat împreună cu artista americană, originar din Malawi, pe nume David.

Actorul Jude Law va deveni tată pentru a cincea oară, fosta sa iubită, Catherine Harding, urmând să nască în primăvara anului 2015. Viaţa amoroasă a actorului Jude Law, în vârstă de 41 de ani, a fost de multe ori în centrul atenţiei, în ultimii zece ani. După ce a avut trei copii cu fosta soţie Sadie Frost - Rafferty, în vârstă de 18 ani, Iris, în vârstă de 14 ani, şi Rudi, în vârstă de 12 ani - , Law a avut o scurtă aventură cu modelul Samantha Burke, în 2008, relaţie în urma căreia cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Sophia, în prezent în vârstă de cinci ani.

Actriţa Olivia Wilde, care este logodită cu actorul Jason Sudeikis, a născut în aprilie un băiat care a primit numele de Otis Alexander. Olivia Wilde este logodită cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune "Saturday Night Live" şi distribuit recent în pelicula "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers". Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live", şi s-au logodit în ianuarie 2013.

Actriţa Drew Barrymore şi soţul ei, consultantul în artă Will Kopelman, au devenit din nou părinţi, actriţa americană dând naştere, în aprilie, unei fetiţe, care a primit numele de Frankie. Actriţa în vârstă de 39 de ani s-a căsătorit cu Kopelman, în vârstă de 36 de ani, în iunie 2012. Cei doi mai au o fetiţă, Olive, născută în septembrie 2012.

Iar actorul Jimmy Fallon, gazda show-ului TV american "The Tonight Show", şi soţia sa, Nancy Juvonen, au devenit părinţi pentru a doua oară, la începutul lunii decembrie. Ca şi primul bebeluş, acest copil a fost adus pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Cuplul are acum două fete, Winnie Rose, în vârstă de 16 luni, şi Frances Cole, abia născută.

DIVORŢURI - DESPĂRŢIRI

În ceea ce priveşte divorţurile din 2014, poate cea mai discutată despărţire a anului a fost cea a cuplului de vedete Gwyneth Paltrow - Chris Martin. "Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim", au scris cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, într-un mesaj comun. Formula aleasă pentru a defini despărţirea a fost "separare conştientă", termen folosind ulterior des de presă, mai serios sau mai în glumă, în referirile la Gwyneth Paltrow. Cei doi au doi copii: o fiică, Apple Blythe Alison Martin, născută în 2004, şi un fiu, Moses Bruce Anthony Martin, născut în 2006.

Mariah Carey şi Nick Cannon şi-au anunţat despărţirea în luna august, după şase ani de căsnicie. Motivul ar fi fost faptul că Nick Cannon ar fi înşelat-o pe artista americană. Cannon şi Mariah Carrey au doi copii împreună, gemenii Moroccan şi Monroe, în vârstă de trei ani.

Divorţul dintre modelul Heidi Klum şi cântăreţul Seal a fost finalizat în luna octombrie, la doi ani de la despărţirea celor doi, după un mariaj de şapte ani. Fostul cuplu are două fiice, Leni, în vârstă de zece ani, şi Lou, în vârstă de patru ani, şi doi fii, Henry, în vârstă de opt ani, şi Johan, în vârstă de şapte ani.

O despărţire poate surprinzătoare este cea dintre cântăreţul Neil Young şi soţia sa, Pegi, care au hotărât să divorţeze după o căsnicie de 36 de ani. Cântăreţul canadian a depus cererea de divorţ în luna iulie, după ce cuplul a decis să se despartă. Pegi Young, în vârstă de 61 de ani, are doi copii cu artistul canadian şi este sursa de inspiraţie pentru multe dintre cântecele fostului său soţ, printre care se numără "Such A Woman", "Unknown Legend" şi "Once An Angel".

Cântăreţul Robin Thicke şi Paula Patton s-au despărţit în luna februarie, încheind astfel nouă ani de mariaj. Cei doi au împreună un copil în vârstă de patru ani, Julian.

Şi actorii David Duchovny şi Tea Leoni au divorţat, în urma unei proceduri judiciare foarte discrete. David Duchovny a fost acela care a solicitat divorţul, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile. Potrivit acordului la care au ajuns împreună, David şi Tea vor împărţi custodia celor doi copii ai lor, în vârstă de 12, respectiv 15 ani.

Sophie Marceau şi Christopher Lambert au decis să divorţeze, "de comun acord", după o relaţie care a durat şapte ani. Cei doi actori francezi s-au căsătorit în 2012. Marceau, în vârstă de 47 de ani, şi Lambert, în vârstă de 57 de ani, s-au cunoscut în 2007, în timpul filmărilor pentru cel de-al doilea film regizat de actriţă, "Dispariţia din Deauville/ La Disparue de Deauville".

Divorţul dintre cântăreţii Jennifer Lopez şi Marc Anthony, care s-au despărţit în urmă cu trei ani, a fost finalizat în luna iulie 2014. Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 45 de ani, vor împărţi custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, în vârstă de şapte ani. La câteva luni după încheierea divorţului de Jennifer Lopez, Marc Anthony s-a căsătorit pentru a treia oară.

Iar actriţa britanică Helena Bonham Carter şi partenerul ei de viaţă, celebrul regizor american Tim Burton, au anunţat recent că s-au despărţit şi au pus astfel capăt unei relaţii care a durat 13 ani. Cei doi artişti au împreună doi copii - Billy Raymond, născut în 2003, şi Nell, născută în 2007.

De asemenea, în 2014, au mai divorţat cântăreţii Liam Gallagher, care a recunoscut că şi-a înşelat soţia, cântăreaţa Nicole Appleton, rockerul fiind cel care a cerut divorţul, Richard Marx, care a cerut în aprilie divorţul de actriţa Cynthia Rhodes, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 25 de ani, şi Bryan Ferry care s-a despărţit de Amanda Sheppard după un mariaj de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici