Victoria Beckham: Aş putea avea un al cincilea copil, dacă nici acum nu nasc o fetiţă - VIDEO

Victoria Beckham, însărcinată în patru luni şi care are deja trei băieţi cu fotbalistul David Beckham, a declarat într-un interviu acordat postului CNN că ar putea încerca să rămână din nou însărcinată, în viitor, dacă nici de această dată nu va naşte o fetiţă, informează dailymail.co.uk.

173 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham: Aş putea avea un al cincilea copil, dacă nici acum nu nasc o fetiţă - VIDEO

Victoria Beckham: Aş putea avea un al cincilea copil, dacă nici acum nu nasc o fetiţă

Fosta membră a grupului Spice Girls, devenită între timp designer vestimentar, este însărcinată în patru luni şi a mărturisit că nu cunoaşte deocamdată sexul bebeluşului, care se va naşte în luna iulie.

Într-un interviu acordat, joi seara, postului american CNN, vedeta britanică a declarat: "Dacă nici acum nu voi naşte o fetiţă, poate voi fi mai norocoasă data viitoare. Voi avea atunci o fetiţă".

Întrebată de prezentatoarea Alina Cho în legătură cu posibilitatea de a avea un al cincilea copil, Victoria Beckham a confirmat această ipoteză: "Ne place să avem o familie numeroasă. Este foarte posibil (să avem al cincilea copil, n.r.)".

Însă atunci când Alina Cho i-a sugerat posibilitatea de a avea şase copii, Victoria Beckham a răspuns: "Ei bine, nu sunt Angelina (Angelina Jolie, n.r.). Nu ştiu. Nu cred, să fim serioşi!".

Victoria şi soţul ei David Beckham au împreună trei băieţi: Brooklyn, în vârstă de 11 ani, Romeo, în vârstă de opt ani, şi Cruz, care va împlini, duminică, şase ani.

"Sincer, nu cunosc încă sexul bebeluşului. S-ar putea să aflu când mă voi întoarce la Londra peste câteva zile, pentru că îmi doresc să aflu acest lucru", a adăugat Victoria Beckham.

Declarând că se simte deja "binecuvântată" pentru că are deja trei fii, vedeta britanică a mărturisit că ar fi încântată să aibă şi o fetiţă pe care să o îmbrace cu haine frumoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici