Victoria Beckham: Port acelaşi număr la rochie ca şi Jennifer Lopez

Victoria Beckham, faimoasă pentru silueta sa extrem de zveltă, în ciuda faptului că a născut trei copii, a declarat că poartă acelaşi număr la rochie ca şi voluptoasa Jennifer Lopez, informează Daily Mail, în ediţia online.

268 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham: Port acelaşi număr la rochie ca şi Jennifer Lopez

Victoria Beckham: Port acelaşi număr la rochie ca şi Jennifer Lopez

Posh Spice, în vârstă de 35 de ani, a făcut această afirmaţie referindu-se la rochiile din colecţia sa de haine. "Rochiile mele sunt pentru femei de toate mărimile. De fapt, cea pe care am probat-o ieri este aceeaşi pe care a purtat-o Jennifer. Cine ar fi crezut că am aceeaşi mărime la rochie ca Jennifer Lopez!", a declarat ea.

De asemenea, Victoria a mai dezvăluit că nu are niciun plan să părăsească lumea modei prea curând. "Plănuiesc să fac asta şi peste 10, 15, 20 de ani", a declarat ea.

După ce a cucerit topurile muzicale ca membră a trupei Spice Girls, Victoria s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham, a devenit mamă, a lansat o carte cu sfaturi despre modă, care a devenit bestseller, parfumuri şi mai multe linii de haine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici