VIDEO: Cum a ales un italian să se apere de coronavirus. Imaginile cu bărbatul au ajuns virale

  • Un italian a recurs la o măsură extremă pentru a se feri de coronavirus.
  • OMS a anunţat, miercuri, că lumea se confruntă deja cu o pandemie de COVID-19, scrie dailymail.com.
  • Imagini surprinse cu italianul au ajuns virale pe reţelele de socializare.
7840 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Cum a ales un italian să se apere de coronavirus. Imaginile cu bărbatul au ajuns virale

Sursa foto: Twitter @metesohtaoglu

Un clip postat, miercuri, pe Twitter îl arată pe un bărbat din Italia ce poartă în jurul taliei un disc imens, pentru a îi forţa pe cei din jur să păstreze distanţa, scrie Daily Mail. 
 
Cel care l-a filmat de italian a izbucnit în râs după ce aceasta a pătruns în piaţa Testaccio, ferindu-se într-un mod extrem de laborios de ceilalţi cumpărători. 
Italianul a fost întrebat de cel care l-a filmat: „De ce păstraţi această distanţă de siguranţă?”
„Din cauza coronavirusului!”, a răspuns itaoianul, înainte ca persoana care îl filma să răspundă: „Minunat. Mor de râs!”
 
Autorităţile din Italia au cerut populaţiei să iasă din casă doar în situaţii de extremă urgenţă, după ce ţara a consemnat cea mai mare rată de deceselor din întreaga lume.  
 
La începutul săptămânii, autorităţile italiene au introdus ţara în carantină, într-o încercare  disperată de a stopa răspândirea epidemiei de coronavirus. 
 
În contextul epidemiei, oamenilor li s-a recomandat să păstreze o distanţă de cel puţin un metru faţă de aceia care tuşesc sau strănută, deoarece stropii de salivă răspândiţi de aceste persoane ar putea conţine virusul. 
 
Totodată, persoanelor care tuşesc sau au febră li s-a recomandat să stea acasă, chiar dacă nu au călătorit în ultima vreme. O altă recomandare este aceea ca persoanelor în vârstă să li se acorde o atenţie deosebită, în contextul în care acestea sunt considerate mai vulnerabile în faţa bolii. 
 
Până acum, în Italia au fost confimare 827 de decese şi 12.462 de cazuri de infectare cu COVID-19, Italia fiind ţara cea mai afectată de coronavirus, după China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici