VIDEO | Cum a reuşit cântăreaţa Ellie Goulding să salveze un şofer a cărui maşină era împinsă de un camion

Cântăreaţa Ellie Goulding a fost martora unui accident în plină stradă, în Londra, iar gestul pe care l-a făcut faţă de şoferul rănit a surprins pe toţi.

1505 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cum a reuşit cântăreaţa Ellie Goulding să salveze un şofer a cărui maşină era împinsă de un camion

VIDEO | Cum a reuşit cântăreaţa Ellie Goulding să salveze un şofer a cărui maşină era împinsă de un camion

Cântăreaţa americană Ellie Goulding a fost martora unui accident în plină stradă, când un camion a lovit o maşină, relatează The Guardian.

Ellie Goulding a coborât din maşina personală şi s-a dus la şoferul din autovehiculul lovit de camion ca să verifice starea bărbatului.

 

 

 

 

 

Artista a povestit întreaga întâmplare pe reţelele de sociliazare.

Ea s-a declarat revoltată de faptul că ceilalţi şoferi care au asistat la nefericitul incident au preferat să filmeze cu telefoanele mobile decât să dea o mână de ajutor. 

Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Autorităţile nu au sancţionat pe nimeni, iar situaţia se află sub investigaţie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici