VIDEO Gala Grammy 2017: Adele i-a adus un omagiu emoţionant lui George Michael

Iubita cântăreaţă i-a adus un omagiu regretatului George Michael la gala premiilor Grammy, reuşind să emoţioneze o lume întreagă. Cu toate acestea, înainte de a face istorie cu piesa dedicată lui Michael, Adele a trecut şi printr-o situaţie nefericită.

903 afișări
Imaginea articolului VIDEO Gala Grammy 2017: Adele i-a adus un omagiu emoţionant lui George Michael

Gala Grammy 2017: Adele i-a adus un omagiu emoţionant lui George Michael (Imagine: Hahn Lionel/ Hepta)

Cele mai importante premii muzicale au fost decernate duminică noapte, în Los Angeles, locul unde s-a desfăşurat cea de-a 59-a ediţie a Premiilor Grammy. Marea câştigătoare de duminică a fost Adele, care a luat premiile pentru Albumul anului, Cântecul anului, Înregistrarea anului şi Cel mai bun album pop.

Artista s-a oprit din cântat şi şi-a cerut scuze publicului, declarând că nu poate ”să dea greş, nu când este vorba de George Michael”.

”Ştiu că este live şi suntem la TV. Nu pot face, din nou, cum am făcut anul trecut. Îmi pare rău că am înjurat şi regret că o iau de la capăt. Pot să încep încă o dată?”, a declarat Adele, în timpul prestaţiei.

Gestul lui Adele a impresionat pe toată lumea, mulţi internauţi susţinând că artista a oferit o importantă lecţie de viaţă: să nu îţi fie ruşine să începi ceva de la capăt, pentru că poţi face lucruri minunate.

De asemenea, David Bowie a câştigat duminică, postum, patru premii Grammy pentru ultimul său album, 'Blackstar'.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici