VIDEO ISTORIC: Marilyn Monroe îşi declară dragostea pentru Chanel No. 5 într-o reclamă tribut

"Ce port în pat? Chanel No. 5!". Acestea sunt celebrele cuvinte spuse de Marilyn Monroe care au contribuit la succesul parfumului Chanel No.5. Însă, nimeni nu a auzit această declaraţie. Până azi.

1976 afișări
Imaginea articolului VIDEO ISTORIC: Marilyn Monroe îşi declară dragostea pentru Chanel No. 5 într-o reclamă tribut

MOMENT ISTORIC: Marilyn Monroe îşi declară dragostea pentru Chanel No. 5 într-o reclamă tribut - VIDEO

Celebrul brand a intrat în posesia înregistrării audio ce datează din aprilie 1960 şi a folosit-o într-o reclamă tribut, realizată sub forma unui scurt metraj, scrie Daily Mail.

"Ţi se pun tot felul de întrebări... Iată un exemplu: "Ce porţi în pat? Bluza de la pijamale? Pantalonii?" Iar eu am răspuns: "Chanel No.5". Pentru că acesta este adevărul", spune răzând Marilyn Monroe, alături de jurnalistul Georges Belmont, care a intervievat-o.

Această înregistrare video nu este singura în care celebra actriţă vorbeşte despre dragostea ei pentru parfumul franţuzesc. Se pare că dragostea dintre Marilyn şi Chanel No.5 a început în 1952, când actriţa a vorbit pentru prima dată despre parfum în revista LIFE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici