VIDEO | Momentul în care o activistă Femen topless este pusă la pământ de un jandarm

Două activiste ale mişcării Femen au protestat topless în faţa Palatului Élysée din Paris, în această săptămână. Momentul în care una dintre femei a fost doborâtă la pământ de un poliţist a fost filmat.

5181 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Momentul în care o activistă Femen topless este pusă la pământ de un jandarm

Sursa: Twitter

Poliţia franceză a înlăturat repede femeile, care scandau „Opriţi războiul lui Putin” în apropierea unei intrări pentru presă. O filmare ajunsă pe Internet surprinde momentul în care una dintre ele e doborâtă la pământ de un poliţist, care îi blochează mişcările preţ de câteva clipe bune. Pentru aproape un minut, bărbatul o reţine la pământ cu greutatea propriului corp, în timp ce scena este filmată de martori.

 

Activistele aveau sloganul mişcării pictat pe corp şi au fost reţinute de poliţie, desi nu este clar dacă au fost sau nu arestate.

Palatul urma să găzduiască discuţii între liderii politici, înaintea începerii summitului de la Paris din 9 decembrie. Protestul a avut loc înaintea sosirii lui Vladimir Putin şi a preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, iar subiectele zilei vizau încheierea conflictelor din estul Ucrainei, care durează de cinci ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici