VIDEO. Momentul în care o bucată de gheaţă se desprinde de pe capota unui TIR şi trece prin parbrizul unei maşini

Imagini apărute online surprind momentul când o bucată de gheaţă se desprinde de pe capota unui TIR şi trece pin parbrizul unei maşini, informează LadBible.

8372 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Momentul în care o bucată de gheaţă se desprinde de pe capota unui TIR şi trece prin parbrizul unei maşini

Sursă FOTO: Captură video

Laura Smith, o asistentă medicală din oraşul Rugby, Marea Britanie, a avut parte de un incident care putea să-i fie fatal, după ce o bucată de gheaţă a trecut prin parbrizul maşinii la volanul căreia se afla, informează LadBible.

Întreaga întâmplare a fost filmată cu ajutorul unei camere de filmat montantă la bordul autovehiculului.

În ciuda şocului suferit, tânăra a reuşit să preia controlul autovehiculului imediat după impact şi a fost condusă acasă de o maşină a Poliţiei care se afla întâmplător la locul accidentului.

Din fericire, femeia nu a fost rănită, doar vehiculul fiind variat.

Tânăra a publicat imaginile cu scopul de a atenţiona şoferii să verifice capota maşinii în sezonul rece. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici