VIDEO: Momentul terifiant în care un copil începe să meargă pe bordura aflată la înălţime a unui bloc din Tenerife şi işi pierde echilibrul

Imaginile arată o fetiţă de doar câţiva ani care păşeşte în afara ferestrei unui bloc şi începe să meargă pe o bordură îngustă aflată la mare înălţime, relatează Daily Mail.

909 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Momentul terifiant în care un copil începe să meargă pe bordura aflată la înălţime a unui bloc din Tenerife şi işi pierde echilibrul

VIDEO: Momentul terifiant în care un copil începe să meargă pe bordura aflată la înălţime a unui bloc din Tenerife şi işi pierde echilibrul

Filmarea surprinde momentul în care o fetiţa iese în afara ferestrei şi începe să se plimbe pe o bordură foarte îngustă aflată la cateva etaje înălţime sprijinindu-se doar de zidul clădirii, informează Daily Mail.

Copilul poate fi văzut cum traversează bordura foarte îngustă de la fereastră până în dreptul balconului.

Fetiţa alege să întoarcă pe acelaşi traseu, alergând pe bordura suspendată la înălţime şi sprijinindu-se de zidul blocului.

Chiar înainte să se termine filmarea, copila pare că şi-ar pierde echilibrul atunci când ajunge înapoi în dreptul ferestrei.

Se pare că fetiţa şi-a permis un astfel de joc periculos din cauză că mama ei îşi făcea duş şi nu o supraveghea la momentul respectiv. 

Imaginile au fost postate şi pe reţelele de socializare şi conform surselor se pare că micuţa a supravieţuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici