VIDEO: Pensionarii Susan şi Roger Clarke sunt varianta modernă a cuplului Bonnie şi Clyde. Infracţiunile comise de cei doi

  • Susan Clarke de 71 de ani a fost condamnată la închisoare, alături de soţul ei, pentru trafic de cocaină în valoare de un milion de lire sterline.
  • Cuplul de pensionari din Marea Britanie se află, începând de anul trecut, într-o închisoare din Portugalia.
  • Bătrâna infractoare se teme că va muri în închisoare din cauza unei boli necruţătoare.
387 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Pensionarii Susan şi Roger Clarke sunt varianta modernă a cuplului Bonnie şi Clyde. Infracţiunile comise de cei doi

sursa FOTO: Twitter

Susan Clarke în vârstă de 71 de ani a fost acuzată alături de soţul ei, Roger de 72 de ani, pentru trafic de cocaină în valoare de un milion de lire sterline, relatează Daily Mirror.
 
Cei doi infractori britanici au fost condamnaţi la opt ani după gratii, în închisori diferite din Portugalia.
 
Susan se teme că va muri înainte să-şi ispăşească pedeapsa deoarece este suspectă de cancer la sân. Femeii i s-a găsit recent un nodul şi aşteaptă rezultatele biopsiei la sânul stâng. Susan este bunica a opt nepoţi şi are chiar şi un strănepot.
 
Bunicuţa susţine că atât ea cât şi soţul ei, Roger, sunt nevinovaţi şi că întreaga poveste este o înscenare.
 
Aventura celor doi infractori a început anul trecut pe când se aflau pe un vas de croazieră. În urma unei percheziţii, la ora trei dimineaţa, autorităţile au găsit în valizele pensionarilor nouă kilograme de cocaină în valoare de un milion de lire.
 
Cuplul nu se află pentru prima dată după gratii. În 2010, Susan şi Roger au fost arestaţi în Norvegia după ce au încercat să aducă 240 de kilograme de canabis în Oslo.
 
Susan a făcut cerere de apel împotriva sentinţei, însă apelul a fost respins. Femeia se teme ca nu va putea supravieţui într-o închisoare cu 400 de infractori extrem de periculoşi şi infestată cu şobolani.
 
Susan declară că se simte abandonată de autorităţile din Marea Britanie care nu au luat nicio măsură. Premierul Boris Johnson a refuzat orice intervenţie în acest caz.
 
Femeia care îşi serveşte sentinţa într-o închisoare din Portugalia, susţine că cel mai dificil este să stea departe de soţul ei.
 
Roger Clarke, întemniţat în Lisabona declară că a fost victima unei scheme de afaceri, însă judecătorii i-au respins afirmaţiile.
 
Procurorii consideră că pensionarii infractori erau traficanţi de droguri şi în cele patru croaziere făcute în doi ani, au transportat substanţe ilegale. Fiecare ,,călătorie" le-ar fi adus un profit de 26.500 de lire. 
 
Autorităţile consideră că drogurile trebuiau să ajungă în Marea Britanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici