Video VIDEO. Toni Grecu: Ne mor beţivii de spirt medicinal

Bine v-am găsit la Ştirea mea. Zece cetăţeni din judeţul Iaşi au murit intoxicaţi cu spirt medicinal contrafăcut cu alcool metilic, si-au murit. Dumnezeu sa-i ierte! Beţivii respectivi nu erau împreună, ci separaţi, răsfiraţi prin diverse sate. Au murit individual, nu in grup, fiecare cu sticla lui de spirt in mână.

2322 afișări

 

Plecând de la această ştire, ne dam seama de drama care se desfăşoară in aceasta ţară, drama pe care nimeni nu vrea s-o gestioneze. Este vorba despre beţivi, despre aceşti oameni care deşi au zile, mor consumând otravă. De ce nu are nimeni grijă de beţivii sanitari cum sunt numiţi consumatorii de spirt, de carmol, de frecţie, cei mai năpăstuiţi dintre toţibeţivii? De ce nu-i învaţă nimeni ca pentru a cumpăra băutură nu se merge la farmacie ci la birt. De ce statul nu face nimic pentru ei? Societatea civilă unde este? Oare doar animalele, copiii, femeile si minorităţile au dreptul la sprijin si ocrotire, beţivii nu?

De ce nu există şi asociaţia Beţivii fără frontiere? Sau organizaţia „În patru lăbuţe” poziţie specifica de venit acasă pentru mulţi moldoveni de-ai noştri cu creierii si ficaţiipraştie. De ce-i lăsăm sa moară prin şanţuri cu frecţia in mână? Că sunt proşti, analfabeţi, leneşi, rataţi, ştim. Dar de ce să nu-i salvam? Merita mai mult un câine vagabond decât un beţiv domestic? Răspunsul este, DA. Dar nu e omeneşte. Nu e corect politic. Beţivii sanitari trebuie declaraţi minoritate si ocrotiţi de societate. Pentru că ei sunt cei mai curaţi şi mai dezinfectaţi dintre oameni. Curăţenie interioară ca la ei nu este la nimeni.


Precis, mulţi moldoveni beau spirt medicinal să se apere de covid. Aşa ştiu ei ca-i bine. Dacă n-are cine sa le spună ca nu-i corect ce fac, asta e. Mor cu zile, săracii. Sa-i ajutăm, sa-i salvăm, să nu-i părăsim. Sunt oameni ca noi, doar ca beau spirt. E asta cea mai mare nenorocire din lume? Nu cred. Să nu uitam că exista China care mănâncă lilieci, că sunt nord coreeni care nu mănâncă nimicsau politicieni care se manâncă intre ei. Deci nu moldovenii care beau spirt sanitar sunt raul cel mai mare de pe lume. Ca să nu se mai întâmple astfel de grozăvii, iată sfaturile OMS pentru beţivi pe timp de pandemie:

1. Nu consumaţi spirt medicinal decât daca nu mai aveţiniciun ban, nicio ocupaţie si aveţi o soţie foarte plictisitoare si urâtă. Cu alte cuvinte, viaţa nu mai are rost.
2. Pentru evitarea exceselor, sticlele de spirt medicinal pentru consum nu vor fi mai mari de 100 de mililitri,ca băuturile din avion. 
3. In magazine spirtul sanitar se va vinde doar celor care vor trece testul psihologic cu următoarele 3 întrebări: Ce culoare are geaca ministrului Marcel Vela? - pentru o sticlă. Ce i-a promis Viktor Orban lui Marcel Ciolacu în schimbul Ardealului? - pentru două sticle. Si cum face porcul cand i-e foame, pentru trei sticle.  
4. Pentru ca beţivii să nu se infecteze cu virusul Covid vor consuma spirtul doar prin mască. 
Inchei cu celebrele versuri ale unui cunoscut cântec de pahar, varianta pentru alcool sanitar şi pandemie: Si-as mai bea un păhărel. Sa-mi dezinfectez niţel. Gura, gâtul si buricul.Si plec acasă cu dricul.
 
Aceasta a fost Ştirea mea de astăzi. La revedere şi numai bine!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici