VIDEO | Un bărbat, erou, după ce şi-a riscat viaţa pentru a salva o familie de căprioare blocate pe un lac îngheţat

Un bărbat din Canda şi-a riscat viaţa, odată ce s-a aventurat pe un lac îngheţat pentru a salva o familie de căprioare.

1436 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Un bărbat, erou, după ce şi-a riscat viaţa pentru a salva o familie de căprioare blocate pe un lac îngheţat

VIDEO: Barbatul care şi-a riscat viaţa pentru a salva căprioarele blocate pe un lac îngheţat

Imagini incredibile arată operaţiunea de salvare întreprinsă de un bărbat din Canada pentru a salva o familie de căprioare blocată pe un lac îngheţat, relatează Ladbible.

Ryan Peterson se afla la servici, în pauza de masă când a zărit trei căprioare blocate în mijlocul unui lac îngheţat din apropiere. 

Deşi suprafaţa subţire de gheaţă care acoperea lacul reprezenta un risc fatal pentru bărbat, acesta reacţionat imediat.

Bărbatul a trebuit să patineze până a ajuns la cele 3 animale în jurul cărora a legat o funie şi le-a tras până la mal, în siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici