VIDEO Un italian a călătorit întins pe o canapea pusă pe plafonul maşinii. Şoferul spune că nu ştia

  • Imagini virale în Italia, cu o maşină care transportă o canapea în care stă aşezat un bărbat.
  • Oprit de poliţişti, şoferul a încercat să scape spunând că nu ştia că transportă un tânăr întins pe canapea.
528 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un italian a călătorit întins pe o canapea pusă pe plafonul maşinii. Şoferul spune că nu ştia

Poliţiştii din Borgo Ognina au văzut imaginile în care un Fiat Panda alb şi vechi transporta pe plafon o canapea în care era întins un tânăr. Au identificat-o pe proprietara maşinii, o femeie de 43 de ani, iar apoi au dat de urma şoferului maşinii, soţul acesteia, în vârstă de 41 de ani, scrie La Sicilia Web.

Episodul s-a petrecut în weekend, când bărbatul de 41 de ani, împreună cu un prieten, au ridicat o canapea de la o cunoştinţă care dorea să scape de ea. Au aşezat-o pe plafonul maşinii pentru a o duce acasă.

Un bărbat s-a urcat pe plafonul autoturismului, s-a întins pe canapea şi a fost transportat pe şoseaua de centură a oraşului.

Şoferul s-a justificat în faţa ofiţerilor spunând că nu şi-a dat seama că transporta un tânăr întins pe canapea.

A fost amendat cu câteva sute de euro şi i s-au reţinut mai multe puncte de pe permisul de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici