Videoclipul "Thriller" va sta la baza unui lungmetraj produs la Hollywood - VIDEO

Videoclipul din 1982 al piesei "Thriller", interpretată de Michael Jackson, va sta la baza unui lungmetraj ce va fi realizat la Hollywood, informează contactmusic.com.

49 afișări
Imaginea articolului Videoclipul "Thriller" va sta la baza unui lungmetraj produs la Hollywood - VIDEO

Videoclipul "Thriller" va sta la baza unui lungmetraj produs la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului Deadline.com, cineastul Kenny Ortega are cele mai mari şanse să fie ales pentru a asigura regia acestui proiect cinematografic. Kenny Ortega este cunoscut pentru regia filmului "High School Musical", dar şi pentru faptul că a fost coregraful şi consilierul artistic al cântăreţului Michael Jackson, fiind regizorul documentarului "This Is It", construit pe baza secvenţelor filmate în timpul repetiţiilor lui Michael Jackson pentru seria celor 50 de concerte pe care ar fi trebuit să le susţină la O2 Arena din Londra începând din iulie 2009.

Videoclipul original, ce are o durată de 14 minute, îl prezintă pe Michael Jackson dansând alături de un grup de zombies şi a fost regizat de John Landis, fiind considerat cel mai bun clip pop din toate timpurile. Presa americană susţine că lungmetrajul inspirat din videoclipul "Thriller" va prezenta povestea personajului interpretat de Vincent Price în celebrul clip din 1982. Vincent Price a asigurat vocea naratorului şi a apărut în secvenţa cu influenţe rap din videoclip.

Jeremy Garelick, scenaristul comediei "Marea mahmureală/ The Hangover", va scrie scenariul noului proiect, iar Rod Temperton, compozitorul piesei "Thriller", va fi implicat şi el în acest proiect, în calitate de asistent de producţie.

Potrivit publicaţiei britanice The Guardian, realizatorii filmelor din franciza "Amurg/ Twilight" sunt foarte interesaţi de achiziţionarea drepturilor asupra acestui lungmetraj, ca şi reprezentanţii studiourilor Lionsgate şi 20th Century Fox.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici