Vin Diesel a devenit tată pentru a treia oară

Actorul american Vin Diesel a devenit tată pentru a treia oară, după ce partenera lui de viaţă, modelul Paloma Jimenez, a născut un bebeluş în cursul zilei de luni, informează site-ul revistei People.

356 afișări
Imaginea articolului Vin Diesel a devenit tată pentru a treia oară

Vin Diesel a devenit tată pentru a treia oară (Imagine: Facebook)

Vin Diesel, în vârstă de 47 de ani, star al francizei cinematografice "Furios şi iute", a confirmat aceste informaţii prin intermediul unei fotografii a bebeluşului pe care a publicat-o luni pe contul său de Facebook.

Imaginea îl prezintă pe actorul hollywoodian într-o sală de naşteri, alături de bebeluş şi de logodnica sa.

Actorul a însoţit fotografia cu versuri din "What a Wonderful World", un cântec celebru interpretat de Louis Armstrong: "I hear babies crying/ I watch them grow/ They'll learn much more/ Than I'll ever know/ And I think to myself/ What a wonderful world" ("Aud plânsetele unor bebeluşi/ Îi privesc cum cresc/ Ei vor învăţa multe alte lucruri/ Decât voi cunoaşte eu vreodată/ Apoi îmi spun/ Ce lume minunată").

Actorul Vin Diesel şi partenera lui de viaţă, în vârstă de 31 de ani, aveau deja împreună un fiu - Vincent Sinclair, în vârstă de patru ani şi jumătate - şi o fiică - Hania Riley, în vârstă de şase ani şi jumătate. Vin Diesel şi Paloma Jimenez, care sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa privată, nu au dezvăluit deocamdată sexul şi numele bebeluşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici