Viorel Sipoş vrea carieră solo (Video)

Viorel Sipoş vrea să calce şi el pe urmele fostului său coleg de la 3rei Sud-Est , Laurenţiu Duţă, care se descurcă bine în cariera solo, informează Click!

290 afișări
Imaginea articolului Viorel Sipoş vrea carieră solo (Video)

Viorel Sipoş vrea carieră solo

Deşi iniţial a spus că va renunţa la muzică, Şipoş s-a răzgândit şi se apucă, din nou, de cântat.

După 11 ani de activitate muzicală în care au scos hit după hit, Viorel Sipoş, Laurentiu Duţă şi Mihai Budeanu, şi-au făcut publică despărţirea în luna decembrie a anului trecut.

În septembrie 2008, Cătălin Măruţă anunţa în emisiunea “Happy Hour” de la PRO TV că trupa se va destrăma. În ceea ce priveşte motivele destrămării trupei, Cătălin Măruţă a spus că, de-a lungul vremii, între componenţii formaţiei au apărut mai multe neînţelegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici