VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3: Cine sunt cei patru concurenţi din FINALA concursului - VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3, a ajuns în această seară la cea de-a patra gală LIVE, când au avut loc semifinalele concursului, fiind desemnaţi cei patru concurenţii calificaţi pentru FINALA concursului, ce va avea loc joi, 26 decembrie.

10952 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3: Cine sunt cei patru concurenţi din FINALA concursului - VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3: Care sunt concurenţii ce merg în semifinale

UPDATE Ultimul concurent ce obţine un loc în finala de joia viitoare, 26 decembrie, este Marius Marin, care a primit 64 la sută din voturile publicului, în detrimentul lui Muneer. Loredana le-a acordat celor doi punctaj egal.

UPDATE La fel ca şi ceilalţi antrenori, Horia Brenciu a acordat procentaj egal concurenţilor săi, Ana Maria şi Mihai. După votul publicului, a obţinut un loc în finală, cu 67 la sută, Mihai Chiţu.

UPDATE Din echipa lui Moga, care a oferit, de asemenea, procentaj egal celor două fete din echipa sa, Sânziana şi Jovana, s-a calificat în finală Sânziana Niculae, care a primit 63 la sută din voturile telespectatorilor.

UPDATE Primul concurent calificat în finala VOCEA ROMÂNIEI este Adrian Nour. După ce antrenorul Smiley a decis să le acorde un procentaj egal celor doi concurenţi din echipa sa, Adrian Nour şi Claudia Iuga, Adrian a fost ales de 67 la sută dintre fani pentru a merge mai departe.

UPDATE După ce toţi cei opt concurenţi au urcat pe scenă pentru a cânta a doua melodie din concurs, s-a dat START VOT! Jumătate din voturi vor veni de la fani, cealaltă jumătate de la antrenori.

UPDATE Seria melodiilor dedicate sărbătorii Crăciunului a fost încheiată de Marius Marin (echipa Loredanei), care a interpretat "It's not unusual'.

UPDATE Mihai Chiţu, concurent în echipa lui Brenciu, a impresionat prin interpretarea colindului "La Viflaim colo-n jos"

"O voce unică pe Pământ", aşa cum l-a descris antrenorul său, o afirmatie contestata insă de toti ceilalţi membri ai juriului.


 

UPDATE Sânziana Niculae, a doua concurentă din echipa lui Moga, s-a descurcat de minune cu piesa "Santa Clause is coming to town", a lui Mariah Carey.

UPDATE "Joy to the world" - Adrian Nour (echipa lui Smiley) a adus spiritul Crăciunului la Vocea României!

VEZI CUM A CÂNTAT ADRIAN NOUR

UPDATE Echipa Loredanei a fost reprezentată de Muneer, care nu a mai cantat până acum în limba română la Vocea Romaniei. În această seară a cântat melodia "Sanie cu zurgălai".

UPDATE Prima concurentă din echipa lui Brenciu care a urcat pe scenă în această seară a fost Ana Maria Mirică, cu melodia "New York, New York".

"Foarte bună alegerea, dar previzibilă" a comentat Smiley. "Îmi place volumul din vocea ta", i-a spus şi Moga. "Eşti perfectă pentru cabaret şi musical, ai personalitate şi nişte picioare foarte frumoase", a laudat-o şi Loredana.

UPDATE A urmat concurenta Jovana Milovanovic, din echipa lui Moga, care a impresionat prin interpretarea piesei "Oh, holy night", a lui Celine Dion.


 

UPDATE Primul concurent din această seară a fost Claudia Iuga, din echipa lui Smiley, care a cântat melodia "Iarna", a Nicolei. Prestaţie Claudiei a fost apreciată de membrii juriului.

Loredena a considerat momentul ca fiind unul "luminos".

"Chiar dacă o secţie de poliţie va plânge după tine, o ţară întreagă se va bucura că ne vei canta", a spus Smiley.

VEZI AICI CUM A CÂNTAT CLAUDIA

UPDATE Seara de sâmbătă a fost deschisă de Loredana, care a cântat alături de Carla's Dream - Lumea ta!.

Din echipa lui Horia Brenciu sunt calificaţi în semifinale Mihai Chiţu şi Ana-Maria Mirică.

Din echipa lui Smiley, Claudia Iuga (aleasa telespectatorilor) şi Adrian Nour (alegerea lui Smiley) vor lupta pentru un loc în finala concursului VOCEA ROMÂNIEI, difuzată de Pro TV.

Din echipa Loredanei, telespectatorii vor vota dintre Marius Marin şi Muneer, iar din echipa lui Marius Moga, telespectatorii au de ales între Sânziana Niculae şi Jovana Milovanovic pentru următoarea rundă.

Finala VOCEA ROMÂNIEI va avea loc joi, 26 decembrie, de la ora 20.30.

Premiul cel mare, de 100.000 de euro, este acordat de Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici