"What Just Happened? ", cu Robert de Niro, va închide Festivalul de Film de la Cannes

Filmul "What Just Happened", o satiră hollywoodiană, cu Robert de Niro în rolul unui producător american ce încearcă să supravieţuiască umilirilor la care este supus în cetatea filmului, va fi proiectat în închiderea Festivalului de Film de la Cannes, informează hollywoodreporter.com.

17 afișări
Imaginea articolului "What Just Happened? ", cu Robert de Niro, va închide Festivalul de Film de la Cannes

Actorul Robert de Niro (Imagine: Mediafax Foto)

Scenariul filmului regizat de Barry Levinson este semnat de Art Linson şi se bazează pe memoriile acestuia în legătură cu experienţele sale de producător, reunite într-o carte al cărei titlu este "What Just Happened?". În film, Robert De Niro interpretează rolul lui Ben, a cărui viaţă profesională şi personală este grav tulburată pe parcursul unei singure săptămâni. Acesta trebuie să termine un film în două săptămâni, în timp ce trece prin cel de-al doilea divorţ din viaţa sa.

Potrivit sursei citate, "What Just Happened?" este un film independent, a fost produs de 2929 Productions, Art Linson Productions şi Tribeca Productions şi va fi lansat de Warner Bros. în cursul acestui an.

În film mai apar Catherine Keener, în rolul unui şef dur al unui studio de producţie, şi alte staruri, precum Sean Penn şi Bruce Willis, care îşi parodiază propriile roluri.

Programul ediţiei a 61-a a festivalului, al cărui juriu va fi prezidat de regizorul nord-american Sean Penn, va fi anunţat pe 23 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici