Wilmark a devenit cetăţean român

Wilmark, directorul de programe al radioului online ProFm Latino, de pe site-ul www.profm.ro, a devenit cetăţean român, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

82 afișări
Imaginea articolului Wilmark a devenit cetăţean român

Wilmark a devenit cetăţean român

Cel mai cunoscut latino al României a trecut prin proba de foc a examenului pentru obţinerea cetăţeniei.

Istoria României, geografia, constituţia României, imnul de stat, gramatica şi examenul de limba română sunt probele cele mai importante pe care a trebuit să le treacă. Pentru a fi sigur de reuşită, Wilmark s-a apucat de învăţat cu seriozitate, în urmă cu câteva luni. El însuşi a declarat: "examenul a fost unul complex şi a trebuit să mă pregătesc intens la toate capitolele ca să mă prezint cât mai bine în faţa comisiei de examinare".

Cea mai grea materie, în opinia lui Wilmark, a fost istoria, care i-a dat bătăi de cap. "M-am luptat parte în parte cu dacii şi romanii pentru că nu prea înţelegeam cum e cu Decebal şi Traian şi am testat cunoştinţele de istorie ale prietenilor, care se întreceau şi se contraziceau să-mi explice cum s-a înfăptuit Marea Unire", precizează Wilmark.

Pentru vedeta care face parte din juriul emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată la Pro TV, România a devenit din prima clipă o a doua casă, a întâlnit oameni minunaţi şi are acum o familie frumoasă. Era clar pentru el că următorul pas trebuia să fie cetăţenia, pe care a şi dobândit-o, iar acum mai lipseşte doar depunerea jurământului, pentru a fi român get-beget.

Un alt motiv de mare bucurie pentru Wilmark în această perioadă este faptul că a sărbătorit duminică, 20 decembrie, împreună cu toţi prietenii şi cursanţii săi, 11 ani de la înfiinţarea şcolii de dans "Wilmark Academia de Baile", printr-un spectacol la Teatrul "Constantin Tănase" din Capitală, surpriza acestui an fiind apariţia unui nou stil în familia şcolii de dans - hip-hop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici