Wilmark propune "terapia prin dans" pentru combaterea durerii

Wilmark, realizatorul emisiunii "Latino Party", difuzată la InfoPro, va vorbi despre "terapia prin dans" pentru combaterea diferitelor tipuri de durere la primul seminar organizat în 2008 de Oana Cuzino şi revista Ce se întâmplă, Doctore?, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

4 afișări
Imaginea articolului Wilmark propune "terapia prin dans" pentru combaterea durerii

Wilmark propune "terapia prin dans" pentru combaterea durerii

Wilmark va prezenta în cadrul seminarului "Cum să combaţi eficient durerea!" cele mai performante terapii prin care se poate face faţă provocărilor de zi cu zi, printre care se numără "terapia dansului", ca metodă de înlăturare a durerii.

Seminarul, organizat de revista Ce se întâmplă, Doctore? şi Aspirin- reţeta originală Bayer, va avea loc pe 6 februarie, la hotel Novotel, şi va prezenta detalii despre cele mai performante terapii, metode pentru combaterea durerii. Printre specialiştii invitaţi se numără Armand Frăsineanu, Raluca Hera şi Georgiana Tache.

De asemenea, cei interesaţi să participe la eveniment se pot înscrie pe site-ul www.csid.ro/seminarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici