Zara Phillips şi Mike Tindall pleacă în luna de miere în Africa, anul viitor

Zara Phillips, nepoata reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii, şi soţul ei Mike Tindall, i-au cerut sfatul prinţului William, înainte de a decide să plece în luna de miere în Africa, anul viitor.

115 afișări
Imaginea articolului Zara Phillips şi Mike Tindall pleacă în luna de miere în Africa, anul viitor

Zara Phillips şi Mike Tindall pleacă în luna de miere în Africa, anul viitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zara Phillips şi Mike Tindall nu au putut pleca în luna de miere după nunta lor, care a avut loc în luna iulie, din cauza carierelor lor sportive, dar speră să poată face o călătorie romantică în Kenya, anul viitor, după ce s-au consultat şi cu prinţul William, informează femalefirst.co.uk.

"William cunoaşte Africa foarte bine şi le-a recomandat complexul Lewa Downs, locul unde el a cerut-o de soţie pe Catherine şi despre care spune că este cel mai romantic loc din lume. Zara îşi doreşte foarte mult să meargă acolo, dar adevărul este că ea şi Mike nu vor avea o lună de miere până în 2012, deoarece sunt foarte ocupaţi", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Totuşi, Zara intenţionează să meargă în Noua Zeelandă în următoarele săptămâni pentru a-l susţine pe soţul său, care participă la Campionatul Mondial de Rugby. Deşi a lipsit de la primul meci de rugby al Angliei, care a jucat împotriva Argentinei, deoarece participa la o competiţie de echitaţie în Marea Britanie, Zara vrea să îşi facă timp pentru a fi alături de soţul ei.

"Zarei îi este foarte dor de Mike. Nu le place să fie despărţiţi. Intenţionează să meargă în Noua Zeelandă peste câteva săptămâni. Ei îi place foarte mult rugby-ul şi vrea să îi încurajeze pe Mike şi pe băieţi", a mai spus aceeaşi sursă.

Zara Phillips, cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a, şi jucătorul de rugby Mike Tindall s-au căsătorit la finalul lunii iulie într-o ceremonie oficiată la Edinburgh, în Scoţia.

Mike Tindall, în vârstă de 32 de ani, este jucător de rugby şi a făcut parte din naţionala Angliei care a câştigat Cupa Mondială la rugby din 2003.

Zara Phillips, campioană la echitaţie - aşa cum este şi mama ei, prinţesa Anne -, este a 13-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Prinţul William este al doilea pe această listă, după tatăl său, prinţul Charles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici