Zeci de copii au participat la lansarea "Harry Potter şi Prinţul Semipur" pe DVD şi Blu Ray - VIDEO

Zeci de copii au participat la lansarea filmului "Harry Potter şi Prinţul Semipur" pe DVD şi Blu Ray, sâmbătă, într-un hipermarket din Capitală, informează Pro Video.

25 afișări
Imaginea articolului Zeci de copii au participat la lansarea "Harry Potter şi Prinţul Semipur" pe DVD şi Blu Ray - VIDEO

Zeci de copii au participat la lansarea "Harry Potter şi Prinţul Semipur" pe DVD şi Blu Ray

Într-un decor magic, susţinut de prezenţa animatorilor Harry Potter, precum şi a celebrilor profesori de magie Lord Magnus Arcturus, Mr. Arsenius Trasnelius şi Ms. Petrova Vulchanov, zeci de micuţi au întâmpinat cu urale lansarea pe DVD a celei mai recente ecranizări a francizei "Harry Potter".

Copiii prezenţi la eveniment nu s-au sfiit să-şi arate entuziasmul şi au participat cu îndârjire la toate cursurile din cadrul Atelierului de Magie Harry Potter, precum şi la numeroasele concursuri cu premii originale, organizate de Pro Video.

După ce au învăţat de la trăsniţii profesori Lord Magnus Arcturus, Mr. Arsenius Trasnelius şi Ms. Petrova Vulchanov cum să prepare ceaţă, fanii Harry Potter prezenţi la eveniment au profitat de ocazie şi au participat în număr impresionant şi la sesiunea de pictură pe faţă.

Printre copiii prezenţi la eveniment, care s-a desfăşurat în Carrefour Orhideea din Capitală, s-au numărat Jenifer Dumitraşcu şi Ionuţ Bora, actorii din serialul TV "Îngeraşii", difuzat pe postul Acasă.

Evenimentul a fost organizat de Pro Video, cu sprijinul Fun Science şi Zurlilandia. Copiii prezenţi la lansare au fost recompensaţi cu premii originale marca Harry Potter.

Distribuit în exclusivitate de Pro Video, filmul "Harry Potter şi Prinţul Semipur" poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format DVD şi Blu Ray, la un preţ recomandat de 54,9 lei, respectiv 129,9 lei.

Mai mult, fanii se vor putea delecta şi cu ediţia specială lenticulară - pe faţa carcasei DVD-ului succedându-se două imagini din film, în funcţie de unghiul din care este privită, la un preţ special de 59,9 lei.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici