Ziua Internaţională a Vârstnicului: Boc petrece alături de 1.700 de pensionari la un hotel de 4 stele. Masa este plătită de Primărie

Primarul Emil Boc petrece, luni seară, în mijlocul a 1.700 de pensionari cu venituri mici din Cluj-Napoca, la un hotel de patru stele, cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicului, masa costând aproximativ 120.000 de lei şi fiind plătită din bugetul local.

286 afișări
Imaginea articolului Ziua Internaţională a Vârstnicului: Boc petrece alături de 1.700 de pensionari la un hotel de 4 stele. Masa este plătită de Primărie

Emil Boc (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Pensionarii au fost invitaţi, luni seară, de Uniunea Generală a Pensionarilor Cluj şi de Primăria Cluj-Napoca şi au ocupat toate sălile restaurantului unui hotel de patru stele din municipiu. Unii au ajuns la petrecere cu taxiurile, alţii cu mijloacele de transport în comun, la petrecere venind aproximativ 1.700 de pensionari cu venituri mici din Cluj-Napoca.

Organizatorii au pregătit un aperitiv, o friptură asortată de porc şi de pui, dar şi băuturi - bere, vin, suc şi apă minerală -, la un preţ de 70 de lei de persoană, pentru pensionari fiind gratuit întrucât banii sunt plătiţi de primărie.

La sosire, primarul Emil Boc a fost întâmpinat cu aplauze de către cei prezenţi şi cu mesaje precum "Trăiască primarul nostru”.

"Şi pensionarii Clujului sunt ai oraşului şi aşa cum avem grijă de cultură, de sport, de învăţământ, de afaceri, trebuie să avem grijă şi de cei de vârsta a treia şi să le oferim celor care au cele mai mici venituri, posibilitatea de a petrece câteva clipe împreună, pentru că ei nu au din veniturile lor ocazia să ajungă la restaurant. Criteriile avute în vedere de Primărie sunt veniturile cele mai mici", a spus Boc.

În cadrul petrecerii, la care mai sunt prezenţi subprefectul Mihnea Iuoraş, viceprimarul Gheorghe Şurubaru şi consilieri locali PDL, va avea loc şi un spectacol de muzică populară.

Petrecerea va dura până în jurul orei 22.00.

Consiliul Local Cluj-Napoca a alocat, vineri, o sumă de 120.000 de lei pentru petrecerea de Ziua Internaţională a Vârstnicului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici