Áll a forgalom az egyik sávon Szászrégen és Maroshévíz között, miután egy kamion árokba borult

Leállt a forgalom kedd reggel az egyik sávon az E578-as jelzésű, európai rangú országúton, Szászrégen és Maroshévíz között, miután egy kamion árokba borult, a sofőr pedig beszorult a roncsok közé.

34 afișări
Imaginea articolului Áll a forgalom az egyik sávon Szászrégen és Maroshévíz között, miután egy kamion árokba borult

Áll a forgalom az egyik sávon Szászrégen és Maroshévíz között, miután egy kamion árokba borult

Cristian Virag, a Maros megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője kedden a MEDIAFAX tudósítójának elmondta, hogy egy kamion árokba borult Adrenyászatelep környékén, a forgalom pedig az egyik sávon leállt.

„A sofőr beszorult a roncsok közé, tudatánál van. Nem szállított veszélyes anyagot, csak csomagokat, egy futárszolgálatról van szó. A helyszínre négy altiszt érkezett két műszaki mentővel és egy esősegélynyújtó egységgel. A forgalom leállt az egyik sávon a Maroshévízt Szászrégennel összekötő úton” – tájékoztatott a szóvivő.

A járműben csak a sofőr utazott, a hír közlésének időpontjában éppen segítenek neki elhagyni a kamion roncsait.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici